Taloesittely, Raisio (Kuuanlaakso)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen,  viittä vaille valmiiksi toteutettu, 123-neliöinen Kastelli -koti. Tähän City-tyyliseen esittelykohteeseen on tuotu ratkaisuja Kultaranta-mallista. Talon toteutus on suunniteltu tontin vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suurelle katetulle päätyterassille pääsee olohuoneesta ison lasiliukuseinän kautta nauttimaan aamukahvista tai vain ulkoilmasta. Talon käytännöllinen ja järkevä pohjaratkaisu toimii perheen eri elämän vaiheissa.

Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

Julkisivukuvana on käytetty City-mallin visualisointikuvaa, joka ei ole esittelykohteesta.

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen koti

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Perheesi kompromissiton koti valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat!

Taloesittelyn osoite

Paimenkatu 25
21200 Raisio

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Opastus: Raisionkaari - Metsäsylttyläntie

Taloesittelyt