Taloesittely, Tampere (Hervantajärvi)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaalle ja tontille räätälöity, 2-kerroksinen, City-tyylinen Kastelli-koti. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 126 m².

Alakerrassa on tilava ja viihtyisä olohuone-keittiö, kodinhoitohuone, saunaosasto ja tekninen tila. Yläkerrassa omassa rauhassaan on kolme tilavaa makuuhuonetta isoine auloineen. Talon toinen wc on sijoitettu yläkertaan. Talo lämpiää maalämmöllä ja takalla. Tyylikkäästi Kastelli-Collection graniitti-tasolla toteutettu talo.

Kannattaa tulla katsomaan!

Ajo-opastus Ruskontieltä Makkarajärvenkadulle ja siitä oikealle Mehtosenkaarelle.

Tervetuloa tutustumaan, ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten.

 

Omista ideoista muuttovalmis koti!

Yhdessä voimme räätälöidä Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Miltä esimerkiksi kuulostaisi, jos uusi koti minimoisi ostoenergian tarpeen? Murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden talonne säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Mehtosenkaari 45
33720 Tampere

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ruskontieltä Makkarajärvenkadulle ja siitä oikealle Mehtosenkaarelle.

Taloesittelyt