Taloesittely, Tampere (Koivistonkylä)

Tervetuloa uuden Kastelli–kodin esittelyyn!

Esittelytalona on 1-kerroksinen, loivanrinteen tontille tehty Kastelli-koti. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 145 m² ja sisähuonekorkeutta on noin 2,9 metriä, mikä tuntuu mukavan avaralta. Miellyttävä ja käytännölinen koti onkin suunniteltu ja toteutettu asiakkaan toiveet tarkasti huomioiden.

Talon hienona pääovena on Kaskipuun Niini, joka on sävytetty hienosti vaaleanpuun sävyyn. Ulkoverhouksena taloon on tehty ”pystyverhous” UYM23*95 paneelilla ja ulkokate materiaaliksi on valittu ”sileä” Betonitiilikate Ormax Evo tummanharmaana. Talon sisältä löytyy hienot Puustellin kalusteet lähes kaikkialta ja takaksi on valittu Valmistulen Varpu, joka on päällystetty tummanharmaalla isolla laatalla. Lattiaan kuiviin tiloihin on valittu Nordic Natural Oak ja talon väliovet on tammen väriset Steady 411 pystyviiluovet. Saunasta löytyy L-mallin Lumi-Trendi lämpöhaapa-lauteet isolla alalauteella sekä upotettu Harvian Cilindro PC90XE -kiuas. Saunan paneeleina on käytetty lämpöhaapa sormipaneelia. Pääkuvana on käytetty Rinne-malliston visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Hallilantien ja Koivistontien perille kohteeseen.

Tule katsomaan ja varaamaan aika oman kotisi suunnittelua varten!

 

Koti juuri sellainen, ihan oman näköinen – nyt myös yksilöidyt edut!

Miksi tyytyä jonkun toisen suunnittelemaan ja sisustamaan kotiin? Valmistalo ei ole tusinatalo – päinvastoin. Autamme sinua ideoimaan ihan omannäköisen kodin, sisältä ja ulkoa.

Pyydä tarjous!

Taloesittelyn osoite

Lehvänkatu 19
33820 Tampere

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

Ajo-opastus Hallilantien ja Koivistontien risteyksestä perille kohteeseen.