Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 146/165

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen asiakkaan omien suunnitelmien mukaisesti toteutettuun Kastelli-kotiin.

3D AOS-kotia pääset katsomaan tästä >>.

Rakkautta & kotielämää, tyylillä!

Peruspakettina toimitetun Kastelli-kodin huoneistoala on 146 m² ja kerrosala 165 m². Skandinaavinen ja avara kolmen makuuhuoneen talo on perheen itselleen suunnittelema unelmien koti. Kodin keskiössä ovat moderni keittiö ja ruokatila sekä valoisa olohuone. Talo sijaitsee 3 000-neliöisellä, metsäisellä rinnetontilla, josta avautuva peltonäkymä on upea.

Talon pohja on perheen oma suunnitelma, joka on mitoitettu ja tehty juuri tämän perheen tarpeet huomioiden. Kaikki toiminnot ovat oikeilla paikoillaan ja arki rullaa vaivatta, lisäksi säilytystilaa on tarpeeksi! Tässä kodissa on läpi talon jatkuva mikrosementtilattia. Kun ei ole kynnyksiä eikä saumoja eikä eri pintamateriaaleja, siivoaminenkin hoituu kuin itsestään, tai ainakin lähes kuin tanssi. Urheilullisessa perheessä ei haittaa, vaikka eteisen lattialle valuu vedet urheilukengistä, kosteuden voi pyyhkäistä pois, vaikka vähän myöhemminkin eikä siitä aiheudu lattialle ongelmaa. Mikrosementtilattia tuntuu miellyttävältä jalan alla, sen pinta ei ole liukas, ja se näyttää hyvältä.

Koti on sisustettu luonnonmateriaalein ja harmonisin sävyin, sisustuksessa on käytetty mm. betonia ja bambua, väreinä vaaleaa hopeanharmaata ja murrettuja punaruskean ja keltaisen sävyjä maustettuna mustalla. Perheen sisustussuunnittelijaäiti on tehnyt kodista kauniin, modernin ja toimivan. Kodin useat sisustusesineet ovat löytöjä isovanhempien kodeista, jotka tuovat muistoja lapsuuden mummolasta ja antavat kodille jatkumon ja turvallisen ilmapiirin.

Kodin sydän on avoin oleskelutila, jossa kodin arkitoiminnot tapahtuvat – keittiö ja ruokailutila sekä takka ja olohuone. Tässä tilassa on korkea harjakatto ja suuret ikkunat. Takka on samaa sävyä kuin kodin lattia. Mustat yksityiskohdat takkahormi ja ikkunankarmit antavat vaalealle sisustukselle raamit. Suurista ikkunoista näkyy lehtikuusiterassi talon edessä, takana ja sivulla. Suuret ikkunat tuovat tilantuntua ilmavaan oleskelutilaan entisestään, ja ihan kohta päästään nauttimaan terassille ihanasta kesästä.

Olohuoneen kalustuksessa on käytetty kotimaisia tuotteita, Adean sohva ja nojatuoli raheineen sekä lasten suosikkina säkkituolit. Sohvan edessä on sulosuttamassa pienet, graafiset olohuoneenpöydät. Ruokapöytä on juuri kompaktin kokoinen tälle perheelle ja mustat, sirot tuolit esiintyvät edukseen vaaleassa tilassa. Moderni, tehokas ja tyylikäs keittiö on kaikkien ruoanlaittajien unelma. Saarekkeen hieno, betonimainen laminaattipinta on kestävä ja helppohoitoinen. Onkohan rustiikkinen puupenkki mummolan löytöjä – se sopii täydellisesti moderniin keittiöön.

Lasten makuuhuoneet ovat isohkot ja molemmissa huoneissa on murretuilla väreillä maalatut tehosteseinät, toisessa metsäisen vihreä ja toisessa huoneessa sininen avaruus vie maalatun mustan aukon kautta toiseen universumiin. Makuuhuoneiden sisustuksessa on mukavasti huomioitu asujansa mieltymysten kohteet. Sisustuksessa käytetty mielikuvituksekkuus luo upeita ja käytännöllisiä yksityiskohtia, huomaa vanerilla koteloidut sängyt.

Aikuisten makuuhuone on rauhallinen ja vaalea. Huoneessa on suuri sänky, ja pikkuisen pinnasänky, ei mitään ylimääräistä. Huone pysyy siistinä, ja siellä voi keskittyä olennaiseen – lepoon ja nukkumiseen. Makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen ja toimiva Walk in -vaatehuone. Kodin makuuhuoneet ovat sopivasti toisista erillään, joten kaikille perheenjäsenille löytyy oma rauhallinen soppensa.

Tässä kodissa on kaksi wc:tä, toinen sisustukseltaan modernin vaalea ja toinen mustavalkoinen. Molemmat wc:t ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Kodinhoitohuone näyttää tehokkaalta ja toimii myös vauvanhoitotilana. Huoneen päädyssä olevasta ovesta on näppärä viedä pyykit ulos kuivamaan. Lähes parasta kotitöissä on puhtaiden, ulkona kuivatettujen pyykkien raikas tuoksu.

Sauna ja pesuhuone jatkavat samaa avaraa, ilmavaa ja vaaleaa sisustustyyliä. Miten voi saunan kiuas muistuttaakin ampiaisenpesää?! Kylpyhuoneen laatat ovat eläväpintaiset, niin seinissä kuin lattiassakin. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja kattoon on sijoitettu sadesuihkupäät, luksusta, kesäsadetta. Suihkuseinällä on hieno hyllytaso suihkutuotteille. Katseenvangitsijana pesuhuoneessa on musta tyylikäs penkki.

Tässä kodissa on vaalittu kotimaisuutta ja perinteitä, mukavasti luksuksella miksattuna. Tämä koti on sisustettu rakkaudella. Koti on täynnä silmää miellyttäviä asioita ja muistoja – turvallisuutta!

Talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta. Tutustu myös Se on tämä KESÄ -kampanjaamme, jossa on tarjolla huikeita etuja.

Taloesittelyn osoite

Voudintie 3
90400 OULU

Näytä ajo-ohjeet

Opastus

https://my.matterport.com/show/?m=5Mem3aLFibZ

Taloesittelyt