Virtuaalitalonäytös, Level 121 mv

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen muuttovalmiiseen Level-malliston Kastelli-kotiin.

3D Level-kotia pääset katsomaan tästä >> .

Aurinkovoimaa, valoa ja varjoja.

Tämän muuttovalmiina toimitetun Level-kodin huoneistoala on 118 m² ja kerrosala 137 m². Tässä vaaleassa lähes perusmallin mukaisessa kodissa on kolme (3) makuuhuonetta, iso olokeittiö, wc, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä erilaisia terassitiloja. Kodin keskiössä on moderni ja valoisa olokeittiö. Kodinsisustusmateriaalit (pintamateriaalit, värit) ovat Kastellin Collection-sisustuskokonaisuudesta. Muuttovalmiin- ja viittä vaille valmiin -kodin sisustusvalinnoissa auttavat Kastellin omat designerit Annu Lahtinen ja Sanna Siik-Keskisarja.

Level-mallistossa näkyy asumisen uusi taso. Malliston on suunnitellut arkkitehti Antti Heikkilä. Toimiva ja tasokas koti on saatu yllättävän vähiin neliöihin. Talojen näyttävyys perustuu huolelliseen suunnitteluun ja yksityiskohtiin. Terasseille ja parvekkeille on helppo lisätä lasitukset laajentamaan tiloja entisestään, niin kuin tässäkin kodissa on tehty.

Näkymä eteisestä kauniin keittiön takana siintävään valomereen toivottaa tervetulleeksi tähän upeaan kotiin. Eteisen lattiamateriaalina on Pukkilan vaalea Materia avorio -laatta. Tekniseen tilaan kuljetaan eteisestä. Pilpin (poistoilmalämpöpumppu) säätöjä pääsee muokkaamaan helposti ja tekniseen tilaan on saatu lisäsäilytystilaa mm. kierrätysastioille. Olokeittiön ja makuuhuoneiden lattiamateriaalina on Pergon Natural Saarni -lautalaminaatti.

Kodinhoitohuoneessa on tyylikkäät, valkoiset Puustellin kalusteet. Kodinhoitohuone näyttää tehokkaalta ja toimivalta ja siellä on paljon kaappitilaa. Saunan jälkeen kodinhoitohuoneesta pääsee näppärästi vilvoittelemaan etupihan terassille. Pesuhuoneessa on käytetty Luxury Calacatta Oro -laattaa, joka näyttää ihan marmorilta (olenkohan joutunut roomalaiseen kylpylään). Sadesuihkussa vesi virtaa pehmeästi. Sauna on sisustettu haapapaneelilla ja Lumitrendi -lauteilla. Kosteidentilojen lattialaattana on Pukkilan kuusikulmainen, beige, graafinen laatta. Pesutilojen värimaailma on tyyni ja rauhallinen.

Koko koti on sisustettu harmonisin, luonnonmukaisin ja rauhallisin värisävyin. Valkoiset seinät antavat muille sävyille ja yksityiskohdille upean taustan. Kodin sydän on suuri lähes 50-neliöinen olokeittiö. Toisessa päässä tilaa on laadukas, valkoinen Puustellin keittiö, mustine yksityiskohtineen ja vaalean puun värisine tasoineen. Keittiötilassa on katossa musta kisko, jossa on neljä Mosaic-kiskovalaisinta ja saarekkeen yläpuolella riippuu Tapio Wirkkalan suunnittelemat tyylikkäät lasivalaisimet. Ikkunoiden takaa näkyy suuri terassi, jossa on ihana nauttia luonnosta ja vapaa-ajasta. Lasiseinän läpi tulvivalla aurinkovoimalla on valtava energisoiva vaikutus. Viileinä iltoina voi tunnelmoida Uuniseppien Saana -takan lämmössä. Talon päädyssä oleva katettu terassi on ihanaa arjenluksusta ja se mahdollistaa terassielämän nauttimisesta keväällä aikaisemmin ja syksyllä pitempään.

Tässä kodissa on kolme makuuhuonetta. Lasten makuuhuoneet on sisustettu käytännöllisesti. Huoneet voi muuntaa helposti isoimmillekin lapsille sopivaksi, mutta nyt vielä — toisessa huoneessa asuu suloinen prinsessa ja hänen kuninkaallisen sänkynsä yllä leijuu satumainen prinsessakatos. Hänen linnaansa valaisee ”harvinaisista lohikäärmeen helmitimanttikyynelistä” koristeltu kattokruunu. Toisen huoneen metsänvihreä tehosteseinä luo huoneeseen rauhallisen ilmapiirin, jossa voi rentoutua, vaikka sählypelien jälkeen. —Toisaalta ”Salama McQueen houkuttelee ajatukset hurjaan kilpa-ajoon Valtatie 66:lle, Kunkku (The King) täytyy voittaa”. Aikuisten makuuhuone on rauhallinen ja tyyni. Huoneessa on pehmeä ja untenmaille kutsuva sänky. Makuuhuoneessa sängynpäädyn takana on käytännöllinen ja toimiva Walk in -vaatehuone.

Olotilan upea Kuusilinnan Pilvisohva houkuttelee päiväunille. Siitä on mukava katsella, unisilla silmillä, kun paneloidulla, eläväpintaisella seinällä välkkyy valon ja varjojen kuvioita ja leikkejä, ne vaihtuvat ja välkähtelevät kuin revontulet.

Levelistä ja muista talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta. Tutustu myös Se on tämä KESÄ -kampanjaamme, jossa on tarjolla huikeita etuja.

Taloesittelyn osoite

Voudintie 3
90400 Oulu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

https://my.matterport.com/show/?m=tkvEwhLDY85

Taloesittelyt