+

Jätä yhteydenotto­pyyntö


Lähetä

Virtuaalitalonäytös, Ready 122/141 PU

29.04.2020 15:00 - 31.05.2020 18:00

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen Ready 122/141 PU Kastelli-kotiin.

3D Ready-kotia pääset katsomaan tästä >>.

Rakkaudella valittu, hyvän energian koti!

Modernin, muuttovalmiina toimitetun Kastelli-kodin huoneistoala on 122 m 2 ja kerrosala 141 m 2. Tässä kodissa on päätysisäänkäynti, toisessa päässä taloa ovat keittiö ja olohuone, pitkähkön käytävän varrelle sijoittuvat makuuhuoneet (3), kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna sekä wc, lisäksi olohuoneesta on kulku katetulle terassille.

Ready- malliston suunnitellut arkkitehti Erkki Eskelinen sanoo, että on halunnut suunnitella kodin, jossa on helppoa elää. ”Lähtökohtana Ready-mallistossa on tämän päivän asuminen. Päivitimme kotia modernilla hengellä; isoilla ikkunoilla ja pystylautaulkoverhouksella, sekä toimivilla ratkaisuilla; huonejärjestyksellä ja keskeisillä oleskelutiloilla.”

Tässä kodissa aistii rauhallisuuden ja tyyneyden, luonnon läsnäolon. Sisustusmateriaalit ja värimaailma ovat trendikkään luonnonläheisiä, rakkaudella valittuja. Ready-malliston rakennusmateriaalina on ekologinen ja uusiutuva puu, mikä näkyy vahvasti myös tässä kodissa. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista. Talon asemoinnissa tontille on huomioitu auringonvalon ja vuodenaikojen kulku sekä sopiminen kapealle tontille.

Lattiamateriaaleina on käytetty vaaleaa laattaa ja tammivinyylilaminaattia. Pitkää käytävää pitkin voi kuulla pikkujalkojen iloiset tepsutukset ja seinistä kaikuu onnellinen lapsen nauru. Huomasitko kodinhoitohuoneen välitilan kaapinpohjassa värikkään virikekuvan? ♥

Tämä koti on sisustettu lähes täysin Kastellin Collection-sisustustuotteilla, sitä on vain vähän täydennetty muilla sisustusmateriaaleilla. Pesuhuoneen laatoituksessa on käytetty saven- ja graniitinharmaita laattoja ja sadesuihku muistuttaa pehmeästä kesäsateesta. Saunassa on selkeälinjaiset, tyylikkäät Lumiretro-lauteet lämpökäsiteltynä mäntynä. Saunan seinäpanelointi on mustaksi sävytettyä kuusipaneelia.

Makuuhuoneet ovat ajattomia, laadukkaita ja viihtyisiä. Lastenhuoneessa on luonnonläheinen värimaailma ja veikeitä sisustuksellisia yksityiskohtia. Arjen ylellisyyttä vanhempien makuuhuoneessa edustaa TV-seinän takana, liukuovien taakse kätkeytyvä walk-in-closet (vaatehuone) sekä huurteinen ja satiininen pariväliovi. Tyylikkäässä ja lämminhenkisessä makuuhuoneessa näkee kauniita unia. Seesteinen ja rauhallinen värimaailma jatkuu vierashuoneessa, jossa vaikka isovanhemmat voivat levähtää ja rentoutua vierailuillaan, mutta kuitenkin lähellä pikku nukkujaa.

Kodin toisessa päädyssä on suuri tila keittiölle ja olohuoneelle. Ready-malleissa isot, liki lattiasta alkavat ikkunat ovat valmiina sekä olohuoneessa ja keittiössä sekä myös makuuhuoneissa. Tilaratkaisut on toteutettu järkevästi, mutta viihtyisästi. Ihastuttavassa keittiössä on laadukkaat Puustellin keittiökalusteet, moderni saareke, ihanat valaisimet ruokapöydän yllä tuovat vaaleaan tilaan ilmettä ja tunnelmaa. Olohuoneessa harsopilvimäinen sohva kutsuu syleilyynsä. Ikkunasta paistaa aurinko ja uusi terassi kutsuu kesää.

Täällä on niin ajattoman kaunista. Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitaan hyvään asumiseen – asiat ovat paikallaan ja elämä toimii.

Readysta ja muista talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta.

Talonäytöksen osoite

Virtuaalitalonäytös, Ready 122/141 PU
https://www.kastelli.fi/fi/talonaytokset/virtuaalitalonaytos-ready-122141-pu/
90400 OULU

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Ready

Näytöksessä paikalla

Virtuaalitalonäytös, Level 121 mv
24.4.
Virtuaalitalonäytös, Level 121 mv
Mallisto: Level
Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 137/173
29.4.
Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 137/173
Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 146/165
29.4.
Virtuaalitalonäytös, aos Kastelli-koti 146/165
Virtuaalitalonäytös, Verso 90
29.4.
Virtuaalitalonäytös, Verso 90
Mallisto: Verso
Virtuaalitalonäytös, Ready 122/141 PU
29.4.
Virtuaalitalonäytös, Ready 122/141 PU
Mallisto: Ready
Virtuaalitalonäytös, Kuori 135/157 mv
30.4.
Virtuaalitalonäytös, Kuori 135/157 mv
Mallisto: Kuori
Se on tämä kesä -talonäytös, Seinäjoki
1.6.
Se on tämä kesä -talonäytös, Seinäjoki
Mallisto: Moderni
Se on tämä kesä -talonäytös, Rauma
4.6.
Se on tämä kesä -talonäytös, Rauma
Mallisto: City

Näytä kaikki kartalla
Bonsky