Virtuaalitalonäytös, Ready 122/141 PU

Tervetuloa virtuaalitalonäytökseen Ready 122/141 PU Kastelli-kotiin.

3D Ready-kotia pääset katsomaan tästä >>.

Rakkaudella valittu, hyvän energian koti!

Modernin, muuttovalmiina toimitetun Kastelli-kodin huoneistoala on 122 m 2 ja kerrosala 141 m 2. Tässä kodissa on päätysisäänkäynti, toisessa päässä taloa ovat keittiö ja olohuone, pitkähkön käytävän varrelle sijoittuvat makuuhuoneet (3), kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna sekä wc, lisäksi olohuoneesta on kulku katetulle terassille.

Ready- malliston suunnitellut arkkitehti Erkki Eskelinen sanoo, että on halunnut suunnitella kodin, jossa on helppoa elää. ”Lähtökohtana Ready-mallistossa on tämän päivän asuminen. Päivitimme kotia modernilla hengellä; isoilla ikkunoilla ja pystylautaulkoverhouksella, sekä toimivilla ratkaisuilla; huonejärjestyksellä ja keskeisillä oleskelutiloilla.”

Tässä kodissa aistii rauhallisuuden ja tyyneyden, luonnon läsnäolon. Sisustusmateriaalit ja värimaailma ovat trendikkään luonnonläheisiä, rakkaudella valittuja. Ready-malliston rakennusmateriaalina on ekologinen ja uusiutuva puu, mikä näkyy vahvasti myös tässä kodissa. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista. Talon asemoinnissa tontille on huomioitu auringonvalon ja vuodenaikojen kulku sekä sopiminen kapealle tontille.

Lattiamateriaaleina on käytetty vaaleaa laattaa ja tammivinyylilaminaattia. Pitkää käytävää pitkin voi kuulla pikkujalkojen iloiset tepsutukset ja seinistä kaikuu onnellinen lapsen nauru. Huomasitko kodinhoitohuoneen välitilan kaapinpohjassa värikkään virikekuvan? ♥

Tämä koti on sisustettu lähes täysin Kastellin Collection-sisustustuotteilla, sitä on vain vähän täydennetty muilla sisustusmateriaaleilla. Pesuhuoneen laatoituksessa on käytetty saven- ja graniitinharmaita laattoja ja sadesuihku muistuttaa pehmeästä kesäsateesta. Saunassa on selkeälinjaiset, tyylikkäät Lumiretro-lauteet lämpökäsiteltynä mäntynä. Saunan seinäpanelointi on mustaksi sävytettyä kuusipaneelia.

Makuuhuoneet ovat ajattomia, laadukkaita ja viihtyisiä. Lastenhuoneessa on luonnonläheinen värimaailma ja veikeitä sisustuksellisia yksityiskohtia. Arjen ylellisyyttä vanhempien makuuhuoneessa edustaa TV-seinän takana, liukuovien taakse kätkeytyvä walk-in-closet (vaatehuone) sekä huurteinen ja satiininen pariväliovi. Tyylikkäässä ja lämminhenkisessä makuuhuoneessa näkee kauniita unia. Seesteinen ja rauhallinen värimaailma jatkuu vierashuoneessa, jossa vaikka isovanhemmat voivat levähtää ja rentoutua vierailuillaan, mutta kuitenkin lähellä pikku nukkujaa.

Kodin toisessa päädyssä on suuri tila keittiölle ja olohuoneelle. Ready-malleissa isot, liki lattiasta alkavat ikkunat ovat valmiina sekä olohuoneessa ja keittiössä sekä myös makuuhuoneissa. Tilaratkaisut on toteutettu järkevästi, mutta viihtyisästi. Ihastuttavassa keittiössä on laadukkaat Puustellin keittiökalusteet, moderni saareke, ihanat valaisimet ruokapöydän yllä tuovat vaaleaan tilaan ilmettä ja tunnelmaa. Olohuoneessa harsopilvimäinen sohva kutsuu syleilyynsä. Ikkunasta paistaa aurinko ja uusi terassi kutsuu kesää.

Täällä on niin ajattoman kaunista. Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitaan hyvään asumiseen – asiat ovat paikallaan ja elämä toimii.

Readysta ja muista talomalleistamme sekä yksityistalonäytöksistä (VIP) voit kysyä lisää alueesi Kastelli-kauppiailta.

Taloesittelyn osoite

https://www.kastelli.fi/fi/talonaytokset/virtuaalitalonaytos-ready-122141-pu/
90400 OULU

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt