Suosikkimalliston uudet jäsenet kotien ykköseltä

Kultaranta-malliston uudet kodit nostavat asumisen seuraavalle tasolle

Juhlistimme 27. vuottamme kotien ykkösenä* suunnittelemalla tuliterän Kultaranta-talomalliston, joka vastaa suomalaisten moderniin mutta samalla luonnonläheiseen kotihaaveeseen.

Nyt tuomme Kultaranta-mallistoon uusia talomalleja. Saaristomaiseman inspiroimat, näyttävät ja tilaratkaisuillaan hurmaavat uutuusmallit laajentavat Kultaranta-mallistoa eri kokoisiin ja näköisiin asumisen tarpeisiin.

Avaralla ja hukkaneliöttömällä suunnittelulla juhlivien kotien toimivissa tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat oleskelutilat ja asumisen kysytyt nykyaikaiset herkut fiksuine säilytystiloineen.

Kultaranta-kotia pääsee ihastelemaan myös kesällä 2022 Naantalin asuntomessuilla.

*Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2021/22 SV.

Inspiraatio saaristomaisemasta

Kultaranta-kotien inspiraatio kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta, jonne talomallit istuvatkin erityisen kauniisti. Arkkitehtuuriin on tuotu elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista ja rannalle sijoitettuna koti sulautuu kauniisti meren ja horisontin linjoihin.

Laajat, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn. Vielä iltojen pimetessä hiipuva sininen valo pääsee virtaamaan maisemallisten lasipintojen kautta sisätilaan. Laajat katokset ja fiksut pohjaratkaisut tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen äärelle.

Sisätiloissa Kultaranta-kotien virtaava arkkitehtuuri ja hyvä tilasuunnittelu jatkavat konstailematonta, raikasta linjaa. Tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helposti siistinä pidettävät paikkansa.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy

Kysy asiantuntevilta kauppiailtamme lisää, ja kuule myös, miksi juuri nyt on hyvä hetki toteuttaa elämäsi esteettinen turvasatama.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uusi Kultaranta-talomallisto

Kultaranta 100/114

Maisemallinen valon koti tarjoaa avaran asumisen autuutta ja kolme makuuhuonetta yhden kerroksen hukkaneliöttömässä pohjassa. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat oleskelutiloihin asti. Malli sopii erinomaisesti myös kakkosasunnoksi.

Kultaranta 141/161

Yksikerroksinen uutuusmalli vastaa isommankin perheen tarpeisiin. Astu valon tyyssijaan, jonka kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa: Loistava pohjaratkaisu tekee arkisimmastakin arjesta yhtä vaivattomuuden juhlaa. Se tarjoaa mm. neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteisen ja kätevän pantryn eli ruokakomeron keittiössä.

Kultaranta 154/184

Tyylipuhdas arkkitehtuuri kohtaa loistavan tilasuunnittelun hulppeassa neljän makuuhuoneen kaksikerroskodissa. Yksi maisemallisen talomallin helmistä on toisen kerroksen valtava, kahden seinän mittainen katettu parvekealue, joka tarjoaa asukkaille viihtyisää yksityisyyttä ympäristön eloisuuteen katsomatta.


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi