Uudet porrastetut talomallit tuovat arjen luksusta loiville rinnetonteille

Kastellin mallistotiimi suunnitteli uudet loiville rinnetonteille istuvat talomallit, jotka tuovat modernia ilmettä ja nykyaikaisia tilaratkaisuja valmistalojen markkinajohtajan rinnetalovalikoimaan.

Uusia Rinne-talomalleja 109/130, 120/136 ja 129/147 yhdistää skandinaavisen raikas ilme, valoisuus ja toimiviksi suunnitellut, monipuoliset pohjaratkaisut runsaine säilytystiloineen. Vaihtoehtoja löytyy ylä- ja alarinteen sisäänkäynneillä.

Epäsymmetriset harjakatot, oleskelutilojen maisemaikkunat ja ulkoverhouksen kuultokäsitellyt syvennykset viimeistelevät talojen tyylikkään ilmeen. Näkymät tiloista toisiin ja ulos on mietitty tarkoin sekä asumisviihtyvyyden että julkisivun harmonisuuden kannalta.

Lattiaporrastus on talojen keskiosassa. Oleskelutilat tarjoavat ilmavan, hieman yli kolmemetrisen huonekorkeuden. Talomalleihin on mahdollista toteuttaa pienin muutoksin suurempikin porrastus rinteen kaltevuuden mukaan, ja pohjaratkaisut ovat sovellettavissa helposti myös tasamaatonteille.

Energiatehokkuutta ja joustavaa tilaa

Pohjissa on huomioitu nykyaikaiset tarpeet ja erilaiset elämäntilanteet. Tämä näkyy monikäyttöisissä huoneissa, helposti muunneltavissa neliöissä sekä harkituissa yksityiskohdissa.

Väljät katetut terassit ovat helposti lasitettavissa, mikä pidentää terassikautta alkukeväästä pitkälle syksyyn ja suojaa kodin ulkoilmakeidasta niin sään oikuilta kuin puista putoavilta lehdiltä, neulasilta ja pölyltäkin.

Talojen energiatehokkuus on huomioitu jo arkkitehtuurissa. Lisäksi talomalleihin saa halutessaan älykkään Kastelli Energiafiksu -ratkaisun, joka optimoi kodin energiankulutuksen mahdollisimman lompakko- ja ympäristöystävälliseksi asumismukavuudesta tinkimättä. Aurinkopaneeleiden ansiosta koti myös tuottaa energiaa.

Kysy lisää Kastelli Energiafiksu -paketeista lähimmältä Kastelli-kauppiaalta.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uudet 1-kerroksiset loivan rinnetontin porrastetut talomallit

Rinne 109/130

Kolmen makuuhuoneen tyylikkään kodin sisäänkäynti on ylärinteessä. Korotetut oleskelutilat, yksi makuuhuoneista sekä katettu lasitettava terassi löytyvät alarinteen rauhasta. Valoisaksi suunniteltu vaatehuone ja mainio arkieteinen saavat arjen soljumaan. Pulkat ja puutarhavälineet sujahtavat tekniseen varastotilaan sisääntulon vieressä. Yhden makuuhuoneista voi pyhittää kätevästi esimerkiksi etätyö-, vieras- tai kuntoiluhuoneeksi.

Rinne 120/136

Neljän makuuhuoneen ja hulppean saarekekeittiön koti täyttää monenlaiset tarpeet. Pääovi on alarinteessä. Laajan terassin katto suojaa kotia kesäauringolta vähentäen viilennystarvetta. Säilytystilaa on reilusti ja kaksi wc:tä helpottavat perheen aamuruuhkia. Sujuva arki jatkuu pesutiloissa, jossa suihkuja on kaksi. Saunan vilvoitteluterassille voi pujahtaa kodinhoitohuoneen läpi. Pariovellinen mh olohuoneen kyljessä sopii kodin viihdetilaksikin ja toisesta kuoriutuu työhuone tai moderni saunatupa.

Rinne 129/147

Tähän neljän monikäyttöisen makuuhuoneen ja tilavan saarekekeittiön kotiin tullaan ylärinteen puolelta. Arkieteiseen voi astua myös suoraan kuistilta erillisen oven kautta. Kesällä terassin katto suojaa alarinteeseen katsovia oleskelutiloja auringolta, mikä vähentää viilennyksen tarvetta. Korkea päämakuuhuone runsaine kaappitiloineen on omassa rauhassaan. Huoneeseen saa kätevästi myös luonnonvaloisan työ- tai kampauspöydän. Yksi makuuhuoneista sopii hyvin vaikkapa tv- tai työhuoneeksi.

Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi. Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi