Kastelli-rakentajan Tukku

Kastelli-rakentajan Tukku on kaikkien Kastelli-rakentajien ikioma ostopaikka, josta löytyy tuotteet salaoja- ja sadevesitarvikkeista aina sisustustuotteisiin asti. Ostaminen on helppoa ja sujuvaa, sillä Tukusta löytyy valmiiksi tarvittavat tiedot ja mitat talostasi tai huvilastasi.

Tukun ammattilaisilla on valmiina kunkin Kastelli-rakentajan piirustukset, joiden perusteella materiaalien mitoitus on helppo tehdä taatusti oikein. Näin tarvikkeita ei jää hukkaan eivätkä ne pääse loppumaan kesken.

Laaja valikoima laatutuotteita

Rakentajan Tukussa on nyt entistä laajempi valikoima rakentajien tarvitsemia tuotteita, jotka Kastellin asiantuntijat ovat valinneet huolellisesti markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Löydät Tukusta esimerkiksi piharakennukset, tulisijat, kattoturvatuotteet, heloitukset, vesikourut, keskuspölynimurit, portaat, salaoja- ja sadevesitarvikkeet sekä paljon muuta! Monet asiakkaat tilaavat Rakentajan Tukun kautta myös ilmanvaihtolaitteet ilmanvaihtokanavia ja kanavaeristeitä myöten.

Tyytyväiset asiakkaat

Kastelli-rakentajan Tukulla on tuhansia toinen toistaan tyytyväisempiä asiakkaita. Tukun laajoista valikoimista ovat löytyneet juuri omaan taloon tai huvilaan sopivat tarvikkeet vaivattomasti. Kehuja saa myös toimitusten täsmällisyys ja toimitettujen tarvikkeiden laadukkuus – Rakentajan Tukusta tilatut tuotteet tulevat juuri oikeaan aikaan, mikä auttaa pysymään aikataulussa.

Kysy lisää Kastelli-rakentajan Tukusta omalta kauppiaaltasi.

Lauri Jäntti

myyntipäällikkö
Puhelin 010 277 6663

Hannu Hytönen

Puhelin 010 277 6643

Jeremias Pöyskö

Puhelin 010 277 6764

Ilari Syrjälä

Puhelin 010 277 6690

Joni Pesonen

Puhelin 010 277 6640

Ota yhteyttä

Puhelin 010 277 6691

Sähköposti rakentajantukku@kastelli.fi


Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi