Kastelli-rakentajan Tukku

Kastelli-rakentajan Tukku on kaikkien Kastelli-rakentajien ikioma ostopaikka, josta löytyy tuotteet salaoja- ja sadevesitarvikkeista aina sisustustuotteisiin asti. Ostaminen on helppoa ja sujuvaa, sillä Tukusta löytyy valmiiksi tarvittavat tiedot ja mitat talostasi tai huvilastasi.

Kerralla oikein piirustusten mukaan

Tukun ammattilaisilla on valmiina kunkin Kastelli-rakentajan piirustukset, joiden perusteella materiaalien mitoitus on helppo tehdä taatusti oikein. Näin tarvikkeita ei jää hukkaan eivätkä ne pääse loppumaan kesken.

Laaja valikoima laatutuotteita

Rakentajan Tukussa on nyt entistä laajempi valikoima rakentajien tarvitsemia tuotteita, jotka Kastellin asiantuntijat ovat valinneet huolellisesti markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Löydät Tukusta esimerkiksi piharakennukset, tulisijat, kattoturvatuotteet, heloitukset, vesikourut, keskuspölynimurit, portaat, salaoja- ja sadevesitarvikkeet sekä paljon muuta! Monet asiakkaat tilaavat Rakentajan Tukun kautta myös ilmanvaihtolaitteet ilmanvaihtokanavia ja kanavaeristeitä myöten.

Tyytyväiset asiakkaat

Kastelli-rakentajan Tukulla on tuhansia toinen toistaan tyytyväisempiä asiakkaita. Tukun laajoista valikoimista ovat löytyneet juuri omaan taloon tai huvilaan sopivat tarvikkeet vaivattomasti. Kehuja saa myös toimitusten täsmällisyys ja toimitettujen tarvikkeiden laadukkuus – Rakentajan Tukusta tilatut tuotteet tulevat juuri oikeaan aikaan, mikä auttaa pysymään aikataulussa.

Kysy lisää Kastelli-rakentajan Tukusta omalta kauppiaaltasi.

Hannu Hytönen

GSM 050 351 5419

Olli-Veikko Niskakangas

GSM 0400 682 586

Lauri Jäntti

GSM 044 070 1942

Kaisa Leskelä

GSM 050 571 9739

Ilari Syrjälä

GSM 050 384 3956

Kalle Junttila

GSM 050 566 4244

Ota yhteyttä

Puhelin 010 277 6691

Sähköposti rakentajantukku@kastelli.fi

Siirry Kastelli-rakentajan Tukkuun