Kastelli-rakentajan Tukku

Kastelli-rakentajan Tukku on kaikkien Kastelli-rakentajien ikioma ostopaikka, josta löytyy valmiiksi täsmälliset tiedot ja mitat talostasi tai huvilastasi.

Kerralla oikein piirustusten mukaan

Tukun ammattilaisilla on valmiina kunkin Kastelli-rakentajan piirustukset, joiden perusteella materiaalien mitoitus on helppo tehdä taatusti oikein. Näin tarvikkeita ei jää hukkaan eivätkä ne pääse loppumaan kesken.

Edulliset hinnat ja alhaiset toimituskulut

Suurostojen ansiosta Kastelli tarjoaa aina Tukun asiakkaille edulliset hinnat. Verkkokauppa ja hyvin suunniteltu logistiikka pitävät omalta osaltaan toimituskulut alhaisina. Kustakin tuoteryhmästä mukana on hinta/laatu-suhteeltaan ylivoimaisimmat tuotteet, jolloin hyödyt asiakkaana yhteistyöstä ja suurostoeduista eniten.

Suurostojen ansiosta Kastelli tarjoaa aina Tukun asiakkaille edulliset hinnat.

Laaja valikoima laatutuotteita

Rakentajan Tukussa on nyt entistä laajempi valikoima rakentajien tarvitsemia tuotteita, jotka Kastellin asiantuntijat ovat valinneet huolellisesti markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Löydät Tukusta esimerkiksi piharakennukset, tulisijat, kattoturvatuotteet, heloitukset, vesikourut, keskuspölynimurit, portaat, salaoja- ja sadevesitarvikkeet sekä paljon muuta! Monet asiakkaat tilaavat Rakentajan Tukun kautta myös ilmanvaihtolaitteet ilmanvaihtokanavia ja kanavaeristeitä myöten.

Tyytyväiset asiakkaat

Kastelli-rakentajan Tukulla on tuhansia toinen toistaan tyytyväisempiä asiakkaita. Tukun laajoista valikoimista ovat löytyneet juuri omaan taloon tai huvilaan sopivat tarvikkeet vaivattomasti. Kehuja saa myös toimitusten täsmällisyys ja toimitettujen tarvikkeiden laadukkuus – Rakentajan Tukusta tilatut tuotteet tulevat juuri oikeaan aikaan, mikä auttaa pysymään aikataulussa.

Kysy lisää Kastelli-rakentajan Tukusta omalta kauppiaaltasi.Kalle Junttila
Hannu Hytönen Olli-Veikko
Niskakangas
Lauri Jäntti

Ota yhteyttä

Puhelin 010 277 6691

Sähköposti rakentajantukku@kastelli.fi


Siirry Kastelli-rakentajan Tukkuun