Aitio 129/148

Tässä koti kuin maisema. Kolmen makuuhuoneen Aitio tarjoaa hulppeat oleskelutilat, pitkän terassin ja fiksua tilasuunnittelua: vaatehuone kodinhoitotilan vieressä, pukeutumishuone saunaosastolla ja kätevä pyöräkatos. Sisäänkäynti on talon päädyssä.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, VH, PUH, PE, S, TEKN
Huoneistoala
129 m2
Kerrosala
148 m2
Kerroksia
1
Peruspaketti 57 843 €
Muuttovalmis 220 516 € 208 458 € 204 644 € 224 319 € 217 776 €
Hinnat

Tutustu toimitus­vaihtoehtoihin

Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

POHJARATKAISU

AITIO 129

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Aitio

Avara koti yhteisiin hetkiin

Aitio-koti on suunniteltu yhteiseen ajanviettoon. Avarat oleskelutilat ja viihtyisä terassi kutsuvat perheen koolle. Muuntuvan rakenteen ansiosta malliston talot sijoittuvat kätevästi erilaisille tonteille.

Nykyaikaisuutta uniikilla ilmeellä

Aitio-koti muuntuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin. Tässä kodissa on panostettu avarien yhteisten tilojen lisäksi kodinhoitotiloihin ja vaatesäilytykseen. Väritehosteilla saadaan lisää persoonallisuutta - juuri sinulle sopivaksi.

Kaunis koti upealla terassilla

Uniikki ilme syntyy laajasta terassista ja lovetuista päätyseinistä. Osittain seinien suojaama terassi on ihanteellinen yhteiselle ajanvietolle.

Nuorenparin ensimmäinen oma omakotitalo

Jenna Luukkonen ja Aleksi Moilanen rakensivat ensimmäisen omakotitalonsa sopivasti Oulun ja Utajärven puoleen väliin. Unelma omakotitalosta toteutettiin muuttovalmiilla Kastellin Economy 100 -mallilla.

Lue lisää

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi