Menestys­mallimme uudistuivat nykyaikaan!

Uudistimme vuosien menestysmallimme nykyaikaan!

Tuhannet rakentajaperheet ovat löytäneet oman kotiunelmansa näiden suosikkimalliemme onnistuneesta pohjaratkaisusta ja ulkonäöstä, joko sellaisenaan tai pienin muutoksin. Niinpä jälleen kehitimme menestysmallejamme.

Uudistimme talosuosikkimme nykyajan toivotuimmilla muutoksilla ja modernisoimme ulkonäköä mm. lyhyemmillä räystäillä, suuremmilla ikkunoilla ja freesimmillä väreillä. Tutustu uudistettuihin menestysmalleihimme!

Vastuullinen talotoimittaja ja kiistaton markkinajohtaja Kastelli

Kastelli on vastuullinen talotoimittaja, jonka rakentaja-asiakkaita ja ympäristöä kunnioittava toiminta juureutuu pitkään suomalaiseen rakentamisperintöön. Kastelli on osa tänä juhlavuonna 100 vuotta täyttävää Harjavaltakonsernia, joka tunnetaan myös Puustellikeittiöistä. Sekä Kastelli että Puustelli ovat lunastaneet paikkansa ihmisten sydämissä ja siten nousseet markkinajohtajiksi.

Jo 26 vuoden ajan Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki, jonka rakentajaperheet ovat arvostaneet useissa tutkimuksissa pientalorakentamisen ykköseksi.

Turvallisesti elämäsi kotiin

Luotettavalla Kastellilla on parhaat eväät ja mallit kotiunelmasi toteuttamiseen.
Ota yhteyttä lähimpään Kastelli-kauppiaaseen ja varaa aika oman kodin suunnitteluun, vaikkapa etänä videopuhelun välityksellä.

Mitä mielen päällä? Kastelli-kauppiaamme vastaavat joka kysymykseen!

Kastelli-kauppiailla on takataskussaan lisää hyviä syitä, miksi juuri nyt on hyvä hetki rakentaa elämäsi koti. Nyt kannattaa kysyä.

 • Pientalorakentamisen ykkönen jo 26 vuotta
 • Vastuullinen talotoimittaja
 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Talomallien muunneltavuus
 • Laadukkaat materiaalit
 • Talomallit jokaiseen budjettiin
 • Jokaiselle rakentajalle toimiva talotoimitus

Uudistetut mallit

Alppila 105/129

Nykyaikaistimme suosittujen Helsinki-pientalojen ulkonäköä lyhyemmillä räystäillä ja uusilla värityksillä. Alakerrassa toimme eteiseen lisää kaappitilaa ja muutimme L-keittiön suoraksi varustamalla sen saarekkeella. Teknisen tilan muutoksella saimme kodinhoitohuoneeseen syvennyksen WC:lle. Yläkerrassa muutimme vaatehuoneen kaapistoksi ja päivitimme kaapistot muissakin makuuhuoneissa.

Puistola 120/146

Suurensimme keittiö-olohuonetilaa siirtämällä teknisen tilan kodinhoitohuoneen kohdalle, joka vuorostaan siirtyi yläkertaan. Muutoksessa saunan yhteyteen tuli reilu pukuhuone. Eteiseen lisäsimme kaapistoa josta seurasi ikkunamuutoksia. L-keittiön vaihdoimme suoraksi ja lisäsimme reilun saarekkeen. Yläkerrassa on nyt suihkullinen WC ja makuuhuoneiden toimivuutta on lisätty kaapistomuutoksilla.

Plazia 101/119

Nykysuuntauksen mukaisesti pienensimme suosittua 104/122 -malliamme huonejärjestystä muuttamatta. Keittiö-olohuone on edelleen isoa tilaa ja keittiösaareke jopa suurempi entiseen verrattuna. Takan siirsimme väliseinälle. Muun muassa laatoitettuun vaatehuoneeseen saa halutessa toisen WC:n. Päivitettyyn ulkonäköön lisäsimme jyrkemmän katon ja kuisteille seinäkkeet.

Plazia 132/149

Myös aiempaa 140/161 -mallia pienensimme säilyttäen saman määrän makuuhuoneita. Uudistimme vanhanmallisen L-keittiön suoralla ja varustimme sen kunnon saarekkeella. Vanhempien makuuhuoneesta on nyt käynti pesutiloihin, jonne saa optiona toisen WC:n joko lisäämällä wc-istuimen pesuhuoneeseen tai muuttamalla laatoitetun vaatehuoneen WC:ksi. Saunassa on nyt lasiseinä vakiona.

Plazia 152/178 H

Modernit väritykset, suuremmat ikkunat, katosten seinäkkeet ja pystyrimoitus uudistavat kivasti mallin ilmettä. Teknisen tilan pienennys kasvattaa asuintilaa, joten mallinimi on nyt 152/178 entisen 151/178 sijaan. Saunan/saunatuvan huonejärjestystä on muutettu, saunatuvassa on erillinen WC ja tilavaraus minikeittiölle. Halutessa suihkun saa myös talon puolella, kodinhoitohuoneessa on sille tilavaraus.

Plazia 152/178 PU

Myös pulpettikattoinen suosikkimallimme on läpikäynyt samat uudistukset, kuin harjakattoinen sisarensa. Tässä mallissa keittiö/olohuoneessa on korkealle kohoava sisäkatto, joka olohuoneen suurennettujen ikkunoiden kanssa tekee tilasta nyt entistäkin hulppeamman. Tämän mallin julkisivuun lisäsimme seinäkkeet sisääntulokatoksen molemmille sivuille sekä saunatuvan terassille.

Plazia 154/178 H

Edellisten Plazia-mallien sisarmalli, jossa hieman suurempi saunatupa on kytketty kiinni taloon, jolloin saunatupaan pääsee suoraan oleskelutiloista. Saunatupaan on lisätty myös erillinen WC. Vaatehuonepari on muutettu lisähuoneeksi, jolloin makuuhuoneita on nyt neljä. Malli on saatavana edelleen myös kolmen makuuhuoneen mallina tilavimman makuuhuoneen yhteyteen tehdyllä isolla vaatehuoneella.

Plazia 154/178 PU

Sama Plazia-malliuudistus pulpettikattoisena ja korotetulla oleskelutilojen sisäkatolla. Tässäkin mallissa teknisen tilan pienentäminen kasvatti asuinalaa ja mallinimi on nyt 154/178 entisen 153/178 sijaan. Malliin on toteutettu samat muutokset kuin harjakattoisessa mallissa, mutta terassin ja sisääntulokatoksen pystyritilät on muutettu umpinaisiksi seinäkkeiksi.

Veistos 105/131 + 105/131

Teimme huippusuositusta kaksikerroksisesta kolmen makuuhuoneen Veistos 105/131 -uutuusmallistamme paljon kysytyn paritaloversion. Kytkimme mallit toisiinsa elävän porrastetusti ja peilikuvina, jolloin sisääntulot ja terassit ovat etäällä toisistaan, tarjoten yksityisyyttä asukkailleen. Veistos-mallit on suunniteltu kapeille tonteille, jolloin paritalon sijoittaminen pienellekin tontille on nyt mahdollista.

Veistos 163/195

Lohjan messujen Veistos-kodin ulkovaippa on rouhea yhdistelmä valkoiseksi rapattua kiveä ja suomalaista puuta. Suositun Veistos-mallistomme uusi tulokas on 5 makuuhuoneen unelmakoti, jossa isompikin perhe elää mukavasti kahdessa kerroksessa.

Ready 121/141

Otimme asiakastoiveista vaarin ja toimme suositun Ready 119 -mallin rinnalle suuremman ja tilaratkaisuiltaan muokatun kumppanin. Uusi kotitehokas toivemalli avaa sisääntulon, oleskelutilat ja saunatilojen uloskäynnit samaan suuntaan. Sisääntulopäädyn voi myös peilata talon toiselle sivulle tontin mukaan.

Kuori 114/130 A

Kompakti mutta avara Kuori-koti tarjoaa runsaasti valoisaa tilaa seurusteluun ja omaa rauhaa nukkujille. Muokkaa kotia makusi ja tarpeidesi mukaan: voit vaikkapa lisätä kolmen huoneen nukkumisosastolle ylimääräisen vaatehuoneen tai pienemmän nelosmakuuhuoneen.

Hengittävä Kastelli Green™ -rakenne kotiisi!

Kaikki Kastellin talomallit ovat saatavilla myös energiatehokkaalla ja hengittävällä Kastelli GREEN¬™ -rakenteella, jonka Ekovilla-lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Hengittävyyden takaavat ilmansulkuna käytetty Intello-höyrynsulkukangas ja sisäseinien maalaaminen 100 % muovittomalla Coloria Greenline-maalilla, joka kuuluu päästöluokkaan M1. Ekologisessa puutalossa on miellyttävä ilmankosteus ja hyvä sisäilma.

Pyydä tarjous hengittävästä Kastelli GREEN™ -rakenteesta sinun talotoimituksellesi.

Kuvagalleria

Tervetuloa juttelemaan ja inspiroitumaan sinua kiinnostavassa rakennuskohteessa.

Järjestämme rajatusti yksityisesittelyjä rakenteilla olevissa Kastelli-taloissa. Virtuaalitalonäytöksissä pääset kurkistamaan koteihin helposti siellä missä oletkin!

Haluatko kokea toivettasi vastaavan talon tilaratkaisut, miten valo tulvii sisään kotiin tai miten talo istuu tontilleen? Rakenteilla olevassa talossa pääset näkemään myös Kastellin korkean laadun pintaa syvemmältä.

Tapaamisessamme yksityisesittelyssä tai Kastelli-myymälässä saat matkaasi uusimman Talokirjamme ja Veistos-uutuusmallistomme esitteen. Kotisi suunnittelu käynnistyy kätevästi myös sähköpostin, videopuhelun tai vaikkapa Teamsin välityksellä.


KATSO SINUA KIINNOSTAVAT TALONÄYTÖKSET

Taloesittelyt

Kastellin esittelyvahti

Aktivoi kätevä esittelyvahtimme, niin saat aina suoraan sähköpostiisi haluamasi alueen esittelymme.

Ota käyttöön


Eikö lähelläsi ole näytöksiä?
Ota yhteyttä alueesi Kastelli-kauppiaaseen ja aloita talohaaveesi toteuttaminen!

Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi