Kastelli-talleihin nyt ulkoverhousosien välimaalaus veloituksetta

Autotkin ansaitsevat oman kodin. Tarjoamme kaikkiin Kastellin autotalli- ja autokatoskauppoihin ulkoverhousosien välimaalauksen veloituksetta. Tarjouskampanja on voimassa 30.11.2022 saakka, ja uudet kaupat sisältävät myös Kastellin hintaturvan.

Kotien ykkönen* Kastelli toteuttaa kompromissittomien talojen lisäksi myös autotallit, autokatokset ja hallit helposti ja vaivattomasti toiveidesi mukaan – markkinajohtajan taatulla laadulla.

Kastelli-tallit on jo pitkään tarjonnut osaamistaan Kastellin taloasiakkaiden käyttöön, ja nykyään helposti muokattavien autotallien valikoimamme on kaikkien saatavilla. Kanssamme onnistuu perinteisen autosuojan rakentaminen, mutta rakennuksessa voi olla lisäksi vaikkapa työhuone, punttisali tai verstas. Sinä päätät, mitä omaan kompromissittomaan piharakennukseesi tulee.

Valitse valmis ratkaisu tai räätälöi helposti haaveidesi autosuoja yhdessä asiantuntevien tallikauppiaidemme kanssa. Voit myös toimittaa meille omat piirustuksesi, jonka pohjalta rakennus toteutetaan.


Etu koskee tallikauppoja, jotka on solmittu tarjouskampanja-aikana 26.9.–30.11.2022. Edun arvo on jopa 1000 euroa valitun talli- tai katosmallin tyypistä riippuen.

Kastellin hintaturva myös uusiin tallikauppoihin

Kastellin hintaturva suojaa asiakkaitamme ikäviltä ja markkinoiden epävarmuuden vuoksi vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä kodin tai autotallin rakentumisen aikana.

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin kauppoihin hintaturvan, joka takaa, että sovittu kauppahinta pitää, kun toimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Voit siis huoletta edistää unelmaasi siinä aikataulussa, kun toive ja tarve on, ilman pelkoa rakennusbudjetin ylittymisestä materiaalihintojen nousun vuoksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi