Uudet Viva-paritalot kaupunkeihin

Modernin raikkaat Viva-paritalot hohtavat naapuruston helminä

Kastellin Viva-malliston idea ja juju on luoda kokoaan avarampia koteja, joissa on hukkaneliöiden sijaan kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Uusien Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa väljemmän asumisen kaupungin sykkeessä tai sen tuntumassa.

Tarkasti mietityt paritalot tarjoavat asukkailleen myös huojentavan paljon yksityisyyttä pienillä tonteilla ja tiiviisti rakennetuilla alueilla. Suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun sopivasti naapureiden katseilta suojassa.

Omakotitalounelma kohtuullisilla neliöillä

Viva-paritalot on suunniteltu fiksun kompakteiksi, arjen luksusta unohtamatta. Asuntoihin mahtuu avarien oleskelutilojen sekä tilavien makuu- ja työhuoneiden lisäksi muun muassa mukavan kokoiset kodinhoitotilat ja tietenkin oma sauna, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Säilytys- ja varastotilan ansiosta kodit myös pysyvät helposti avarina ja siisteinä.

Kastellin tyylikäs paritalo on kustannustehokas ratkaisu, jossa kodinhankkijat voivat tehdä merkittäviä säästöjä. Kustannuksia voidaan puolittaa kahden rakentajan kesken esimerkiksi tekemällä hankintoja yhdessä ja säästämällä toimituskuluissa. 

Energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista mitä järkevimmän tavan toteuttaa myös paritalo aina muuttovalmiiksi asti.

Kysy asiantuntevilta kauppiailtamme lisää paritalojen mahdollisuuksista:

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uudet Viva-paritalomallit

Viva 66/81 ja 66/81

Kompaktille tontille istuva nykyaikainen paritalo tarjoaa valoisat asunnot kahdella makuuhuoneella ja omaa rauhaa asukkailleen. Sisäänkäynnit ovat päätyseinällä ja tulosuunta asunnolle voi olla talon edestä tai takaa. Katos on peilattavissa haluttuun suuntaan. Kodista löytyy vaatehuone ja varaston rajaamaan kulmauksen suojaama katettu terassi on helposti lasitettavissa.

Viva 76/98 ja 76/98

Silmiähivelevä ja viehättävä paritalo tarjoaa paljon tilaa pienelläkin tontilla. Näyttävin yksityiskohta on koko asunnon levyinen ja kahden kerroksen korkuinen katos, joka suojaa kodin hulppeaa parveketta ja terassia niin keskipäivän paahteelta kuin naapureiden katseiltakin. Yläkerran rauhasta löytyy kaksi makuuhuonetta sekä kodinhoito-, sauna- ja pesutilat. Sisääntulokatoksen yhteydessä on lämmin varasto.

Viva 89/101 ja 89/101

Yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta muuntuu helposti myös työ- tai vierashuoneeksi. Avarien oleskelutilojen isot ikkunat avautuvat yksityiseen suuntaan väljälle terassille ja omalle pihalle. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, jonka kautta pääsee kätevästi suoraan kodinhoito- ja pesutiloihin. Täältä löytyy paikka myös toiselle wc:lle. Tulosuunta asunnolle voi olla joko talon edestä tai takaa.

Viva 93/115 ja 93/115

Väljän olohuone-keittiön isot ikkunat avautuvat oman pihan rauhaan ja yläkerran kolme makuuhuonetta tarjoavat hyvät yöunet koko perheelle. Viihtyisän kotoilun kruunaa näyttävä, koko asunnon levyinen ja kahden kerroksen korkuinen katos, joka suojaa hukkaneliötöntä asuntoa kuumimmalta auringon porotukselta sekä allaan avautuvia parveketta ja terassia sään oikuilta ja naapureiden katseilta. 


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi