Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla – valmiina ratkaisuna tai räätälöitynä

Kastelli on jo vuosien ajan tarjonnut autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön – nyt autotallivalikoima on kaikkien muidenkin saatavilla. Kastellilta on talopakettien lisäksi mahdollista tilata autotalli- ja -katospaketteja , jotka toimitetaan precut-menetelmällä.

Valmismalleista räätälöityihin vaihtoehtoihin

– Toimitusvaihtoehtojemme skaala on laaja ja mukautuu jokaisen rakentajan tarpeeseen. Toimitamme materiaalipaketit precut-menetelmällä, jossa runkopuut on katkottu määrämittaan ja asiakas pystyy itse kasaamaan rungon helposti, kertoo Rakentajan tukun myyntipäällikkö Kalle Junttila .

Kastellilla on valmismallisto autotalleja ja -katoksia , mutta käytännössä malleja räätälöidään usein vastaamaan asiakkaan toiveita. Usein autotalli tai autokatos rakennetaan myös asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta:

– Vakiomalleihin halutaan melko usein jotain muutoksia. Valmiit mallit toimivat ensisijaisesti esimerkkinä, mutta käytännössä myymme asiakkaalle juuri sellaisen katoksen tai tallin, jonka hän haluaa.

Valmiit mallit toimivat ensisijaisesti esimerkkinä, mutta käytännössä myymme asiakkaalle juuri sellaisen katoksen tai tallin, jonka hän haluaa.

Autotalli erilaisilla valmiusasteilla

Osa Kastellin asiakkaista toivoo autotallin tai -katoksen kohdalla ns. avaimet käteen -ratkaisua, mutta suurin osa asiakkaista tilaa materiaalipaketin vesikattoon asti rakennettuna. Tällöin asennukseen kuuluvat muun muassa runkoasennus, kattoristikot, ikkunat sekä vesikatto.

– Saamme tallit ja katokset toimitettua myös valmiiksi asti tehtynä. Asennukseen meiltä löytyy tekijät, jotka saavat asiakkailtamme kiitosta laadukkaasta työstä. Verkossa näkyvät hinnat perustuvat perusmateriaalipaketille ja sieltä näkee myös havainnekuvasta, mitä materiaalipaketin toimitussisältöön kuuluu.

Puhelinsoitolla varmistetaan asiakkaan toiveet ja oikeanlainen toimitus

– Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen jokaiselle asiakkaalle soitetaan, käydään läpi tarve, mitä paketti sisältää, tarvitseeko asennusta ja muut tärkeät seikat. Tarjous tehdään tämän pohjalta.

Nopeimmillaan autotallipaketti toimitetaan tontille noin seitsemässä viikossa, mutta tämä edellyttää, että rakentajalla on jo rakennuslupa olemassa.

– Kesä on rakentamisessa aina ruuhkaisinta aikaa, joka näkyy myös meillä toimituksissa. Jos asiakkaalla on piirustukset ja luvat valmiina ja hän toivoo pelkkää materiaalipakettia, toimitus onnistuu helposti alle parissa kuukaudessa, Junttila kertoo.

Pyydä tarjous tai kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi