Kastellin uutuusmallisto Veistos lanseeraa uuden kotimallin Lohjan asuntomessuille

Suunnittelimme vuoden 2020 Veistos-malliston nykyajan tarpeisiin, niin toiminnallisuudeltaan kuin komealta ulkonäöltäänkin. Asuntomessujen Veistos 163 on oikea unelmakoti. 

Veistos on suunniteltu nykyajan tehokkaille tonteille ja se soveltuu erinomaisesti kaupunkimaiseen ympäristöön. Veistoksessa kaupunkiasuja nauttii yhtäältä yksityisyydestään ja samalla valoisuudesta sekä avaruudesta oleskelutilojen suurten ikkunapintojen ansiosta.

Uusi Lohjan messujen Veistos 163 on kaksikerroksinen unelmakoti, jonka ulkopinta on modernisti vaaleaksi rapattu. Se on selkeä, juhlava ja jylhä veistos.

– 2020-luvun asuinrakentamisessa näkyy uusi henki. Vuosituhannen alun viileä valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita, kuvailee malliston suunnitellut arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin

Asiakkaan toiveet ohjasivat Veistoksen pohjaratkaisun suunnittelua. Kodin pohja on tehokas ja oleskelutilat ovat viihtyisän väljiä.

– Veistoksessa skandinaavinen graafisuus yhdistyy suomalaisille rakkaaseen kodikkuuteen ja tehokkaaseen toiminnallisuuteen.

Esittelemme Lohjalla myös Kastelli Plazia Järven Sydän -kodin

Lohjan asuntomessuilla nähdään myös suosikkimallistomme Plazian pohjalta asiakkaalle muokattu Järven Sydän -koti. Upeisiin järvimaisemiin valmistuva Plazia-koti tarjoaa avaruutta ja toiminnallisuutta yhdessä tasossa.

Asiakkaamme matkaa kohti unelmakotia pääsee seuraamaan Instagramissa. Ota seurantaan: https://www.instagram.com/messukoti_2021/

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi