Economy-talon rakentaminen pysyi aikataulussa ja budjetissa

Koko tarinamme alkoi puuttuvasta autotallista. Olimme pitkään haaveilleet tilavasta autotallista vanhoille rakkaille kesäautoillemme. Asuimme tuohon aikaan ihanassa rintamamiestalossa hyvällä alueella ja kiertelimme katselemassa myytäviä taloja, ja mietimme talonkin rakentamista. Pohdiskelua eri vaihtoehtojen välillä kesti kaiken kaikkiaan kolme vuotta.

Olimme kuulleet ja lukeneet kauhutarinoita rakentamisprojekteista ja lähinnä siksi katselimmekin pääasiassa valmiiksi rakennettuja kiinteistöjä. Mutta kun sopivaa ei vaan tuntunut löytyvän, niin rakentaminen tuli ajankohtaiseksi. Mukava aurinkoinen tontti löytyi ja vanha talokin löysi uuden huolehtivan perheen. Päätimme vihdoin lopettaa vuosia kestäneen etsintämme, ja päädyimme rakentajiksi.

Vaiherikkaan tarjouskilpailun jälkeen Kastelli vakuutti meidät paremmuudellaan ja hyvä niin

Vaiherikkaan tarjouskilpailun jälkeen Kastelli vakuutti meidät paremmuudellaan ja hyvä niin. Lukuisien erilaisten pohjaversioiden jälkeen päädyimme muokkaamaan meille sopivimman Economy 137 -mallista ja näin saimme sijoiteltua talon parhain päin tontille ilmansuuntiin nähden. Etupihallekin jäi vielä mukavasti tilaa harraste sekä käyttöautoille.


Rakentaminen sujui kokonaisuutena erittäin hyvin alun pienten sekaannuksien jälkeen

Rakentaminen sujui kokonaisuutena erittäin hyvin alun pienten sekaannuksien jälkeen. Ja mikä kaikista tärkeintä: saimme kaikki toteutettua sen, mitä sovimme sovitussa hinnassa sekä aikataulussa. Olimme itse mukana aktiivisesti rakennusvaiheessa ja olimme hyvin vakuuttuneita Kastellin laadukkaasta työstä kohteessamme. Kastellin konsepti on hyvin turvallinen etenkin ensirakentajalle ja asiat rullaavat hienosti eteenpäin. Talo valmistui Jyväskylään.

Suosittelen erittäin lämpimästi Kastellia talotoimittajaksi!

Teksti ja kuvat: Kastelli-rakentaja Katja Taskinen

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi