Kartano 172 taipuu suurperheen tarpeisiin

Minun ja vaimoni tarina alkaa vuodesta 2005 ja jo seuraavana vuonna ensimmäisen tyttäremme syntymän aikaan aloimme suunnitella omaa unelmakotiamme.

Kävimme muutaman talovalmistajan luona keskustelemassa, mutta päädyimme nopeasti Kastellin Kartano 172 -taloon. Myyjä oli ammattitaitoinen ja saimme muuttaa piirustuksia vastaamaan paremmin tarpeitamme ja mieltymyksiämme. Tämän jälkeen löysimme sopivan tontin synnyinkylältämme ja talokauppa eteni nopeasti: jo keväällä 2007 teimme kaupat.

Asennusporukka oli todella ammattitaitoinen ja vesikatto oli nopeasti valmis.

Tästä alkoi pohja- ja pihatöiden tekeminen, jonka toteutimme itse perheen voimin. Syksyllä 2007 pohja oli valmis ja talon pystytys alkoi kauniissa syyssäässä. Asennusporukka oli todella ammattitaitoinen ja vesikatto oli nopeasti valmis. Esimerkiksi eräänä päivänä kävin aamulla katsomassa, kun katon asennus alkoi ja aikomuksenani oli tulla apuun iltapäivällä. Kun menin noin kahden aikaan iltapäivällä katsomaan valmiina rakennushommiin, olikin tiilikatto jo valmis ja asentajat siivoamassa tavaroita pois!

Unelmatalossa kohta 10 vuotta

Talon asennus tehtiin lämmöt päälle -vaiheeseen eli sisätöitä vaille valmiiksi. Talvi meni rakennustyömaalla ja kesällä 2008 meidän unelmakotimme oli valmis! Asumme edelleen unelmiemme talossa ja nykyään meitä on kahdeksan henkeä: minä, vaimoni, kolme tytärtä ja kolme poikaa. Tilaa riittää meille kaikille ja nautimme omasta kodistamme!

Kuvat ja teksti: Kastelli-rakentaja Christoffer Stenbäck

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi