Kastellin talojen hyvä jälleenmyyntiarvo oli Korhosille tärkeä ostokriteeri

Eero Huttunen ja Aila Korhonen löysivät Kuopion asuntomessualueelta eläkekodin, jossa on tilaa harrastaa ja nauttia ystävistä. Economy 100 on koti eläväisen parin mieleen. Pienillä muutoksilla Economy muuntui oman näköiseksi.

Eero Huttunen ja Aila Korhonen eivät ole jääneet toimettomiksi vaikka virallinen työelämä on takanapäin. Karaoke, moottoripyörät, mopot, matkustelu, golf… Eero luettelee pariskunnan harrastuksia.
– Tästä on helppo lähteä ja tänne on mukava palata, tulevat asukkaat kehuvat uutta asuinpaikkaansa Kuopiossa.

Economyyn ihastuttiin heti

Kun pariskunnan aiempi, 260 neliöinen omakotitalo tuli liian suureksi, päätettiin hankkia Kuopiosta rivitalo-osake tai pienempi omakotitalo. Sellaista oli kuitenkin Kuopiosta vaikea löytää ja niinpä kuunneltiin sukulaisia ja tuttavia, jotka suosittelivat Kastelli-taloja.

– Economy-ajatus ja talomallisto soveltuu erinomaisesti myös meille suurille 60+ ikäpolville. Eläkkeellä ollessa ei tarvita työhuoneita vaan yöhuoneita, Aila ja Eero naurattavat. – Nyt tilaa löytyy vaikkapa lastenlapsille, kun tulevat käymään ja yöpymään. Karaokelaitteillekin löytyy tilaa, samoin varastotilaa on runsaasti, Aila iloitsee. – Sopivan kokonsa ansiosta tämä on joskus sitten näppärä myydäkin, kun tästä vanhenemme. Talon jälleenmyyntiarvo olikin myös yksi valintaperuste Kastelliin päädyttäessä.

Pienillä muutoksilla saimme Economysta oman, persoonallisen eläkekodin, jossa varmasti viihdymme, Aila ja Eero iloitsevat.

Selkeä sisustus ja ulkonäkö miellyttivät

Economy 100 -talon sisustuksen on suunnitellut sisustussuunittelija Virpi Illman. Hän saakin Eerolta ja Ailalta runsaat kiitokset materiaalivalinnoistaan. Vaaleat sävyt ovat meidän mieleen ja niihin on helppo myöhemmin lisätä tehosteväriä jos niin haluaa, Aila kertoo. Myös Puustellin Comfort-keittiö ihastutti monipuolisuudellaan ja tyylikkyydellään.Olohuoneen yhteydessä oleva makuuhuone on tarkoitus messujen jälkeen muuttaa saliksi ja sitä varten siihen asennettiin pariovi valmiiksi. Kaikki väliovet vaihdettiin myös peilioviksi, jotka sopivat pariskunnan omaan sisustustyyliin.
– Pienillä muutoksilla saimme Economysta oman, persoonallisen eläkekodin, jossa varmasti viihdymme, Aila ja Eero iloitsevat.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi