Vauvaperheen rankka rakennusvaihe palkittiin unelmien kodilla

Olimme haaveilleet jo jonkin aikaa omakotitalosta ja katselleet sopivia tontteja. Lopulta löysimme mieleisemme tontin haja-asutusalueelta luonnon keskeltä, missä koirilla on mukava juoksennella.

Perheenlisäystäkin odottelimme, joten isompi talo oli enemmän kuin tervetullut. Katselimme talopakettivaihtoehtoja ja meillä oli kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa talopakettimme toimittajaksi.

Pyysimme Kastellilta sekä toiselta firmalta tarjoukset kahdesta talomallista. Kastellilla oli parempi toimitussisältö sekä hinta.

Pyysimme Kastellilta sekä toiselta firmalta tarjoukset kahdesta talomallista. Kastellilla oli parempi toimitussisältö sekä hinta. Tykästyimme kuitenkin toisen talofirman pohjaratkaisuun, mutta se ei ollut ongelma: Kastelli piirsi suunnitelmat meidän toiveidemme mukaan. Muokkasimme vielä itse hieman pohjaratkaisua ja ulkoa päin talo suunniteltiin kolmannen talofirman mallin pohjalta. Meidän talossa on siis yhden talotoimittajan pohjaratkaisu, toisen talotoimittajan ulkomuodot ja kolmas eli Kastelli toimitti tämän talopaketin.

Juhannukseksi uuteen kotiin

Talopaketti tuli kesäkuussa ja se oli pystyssä alle kahdessa viikossa. Otimme paketin ulkoa täysin valmiina. Mies teki itse kaikki muut työt oman päivätyönsä ohessa ja minä hoidin pientä vauvaamme ja koiria kotona. Rakennusaika oli rankkaa meille kaikille ja jaksamista kysyttiin. Juhannuksena odotus palkittiin ja päästiin muuttamaan uuteen unelmiemme kotiin.

Kastellin kanssa kaikki sujui hyvin ja talomyyjämme oli asiantunteva ja erittäin ystävällinen. Lisäksi häneen oli helppo saada yhteys tarvittaessa. Olemme viihtyneet hyvin uudessa kodissamme, vaikka vielä on autotalli, varasto sekä pihatyöt kesken. Tavoitteena on saada ne ensi kesänä päätökseen.

Voimme suositella Kastellia lämpimästi muillekin!

Kuvat ja teksti: Kastelli-rakentaja Rauna Poutanen

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi