Verson tilaratkaisut ja hinta sopivat nuorelle perheelle

Kathrine ja Joni rakennuttivat ensimmäiseksi yhteiseksi kodikseen Kastellin Verson. Sen nuorille perheille suunnitellut tilaratkaisut miellyttivät heitä heti alusta alkaen.

Rakentamista suunnitellessaan Kathrine ja Joni katselivat eri talovalmistajien nettisivuja ja Kastellin Verso sattui silmään jostain mainoksesta. – Ihastuimme talon ulkonäköön ja perusratkaisuihin heti! Sopiva tilaratkaisu löytyi pyörittelemällä omaa Verso-kotia muuntelupelin avulla. – Muuntelumahdollisuuksia tuntui olevan paljon ja valitsimme pohjaratkaisun, jossa oli mukana sauna. Muita pohjaratkaisuun tulevia muutoksia oli varaava takka sekä oven lisääminen olohuoneesta terassille, jolloin kesäaikaan saadaan mukavasti lisää oleskelutilaa.

Talon ulkonäön osalta pariskunta pääsi helposti ja nopeasti yksimielisyyteen: – City-ulkonäkö oli heti mieluinen, muita ei edes mietitty, nuoret rakentajat kertovat.

”Muuttovalmis oli helppo ratkaisu”

Nuoresta iästään huolimatta Kathrinella ja Jonilla on jonkin verran rakentamiskokemusta sukulaisten ja ystävien rakennuksilta, mutta nyt rakennushommat eivät kiireisen elämäntilanteen vuoksi olleet mahdollisia. – Halusimme päästä helpommalla ja valitsimme muuttovalmiiksi rakennetun Verson, jossa siinäkin on monenlaista työtä vielä rakentajallekin.

– Päätimme tehdä itse talon perustukset ja pohjat sekä toimitussisältöön kuulumattoman ulkomaalauksen. Myöskin jatkuva ympäristön ja rakennuskohteen siistinä pitäminen olivat päivittäisiä rutiineja rakennusaikana. – Päivät venyivät joskus pitkiksi ja nukkumaan päästiin usein vasta puolenyön aikaan, pariskunta muistelee rakennusaikaa.

Verso on hyvä ja edullinen kokonaisuus, jossa on kaikki eikä mitään ylimääräistä!

Kokonaisuutena rakentamisvaihe sujui jouhevasti ja nuorenparin mielestä Kastellin palvelu oli toimivaa. – Koko rakennusprojektin ajan meillä oli suurena apuna sukulaiset ja ystävät, jotka jaksoivat auttaa meitä päivästä toiseen. – Itsestä tuntui, että joskus rakentamisessa oli kohtalaisen pitkiä taukojakin, mutta kaikki valmistui sovittuun aikaan, Kathrine kertoo.

Muuttovalmis-malliston sisustusvaihtoehdoissa oli Kathrinen mielestä hyvin valinnanvaraa. – Lattioiden, seinien ja laatoitusten materiaaleiksi löydettiin perushyvät vaihtoehdot, joihin ollaan tyytyväisiä, hän kertoo. Uuden kodin keittiö- ja kiintokalusteet ovat muuttovalmiin vakiovarustukseen kuuluvasta Puustellin mallistosta.

Ensimmäinen joulu uudessa Verso-kodissa oli mukava elämys, joka jää varmasti mieleen positiivisena muistona. Kokemustensa perusteella Kathrine ja Joni haluavat suositella Versoa muillekin nuorille perheille. – Verso on hyvä ja edullinen kokonaisuus, jossa on kaikki, eikä mitään ylimääräistä! he tiivistävät kokemuksensa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi