Taloesittely, Naantali (Kastellin Kultaranta)

Tervetuloa Kastellin Kultaranta -kodin taloesittelyyn!

Kultaranta-kodissa korostuvat oleskelutilojen ilmavuus ja asumisen modernit herkut runsaine säilytystiloineen, ahkerasti toivottu pantry eli ruokakomero keittiössä ekologisine kierrätysastioineen. Ympäröivään mäntymaisemaan sulautuvassa Kastellin Kultarannassa on panostettu toimiviin tilaratkaisuihin ja toiminnallisiin tiloihin, mikä tekee arjesta autuaan vaivatonta. Kotimaiset luonnonmateriaalit, helppohoitoisuus sekä kotimainen puusepäntyö korostuvat niin tila- kuin sisustusratkaisuissakin.

Taloa kiertävä osittain katettu terassi luo talolle ikään kuin toisen olohuoneen. Terassin helmi on lasitettu ”puutarhamaja”, joka lisää käyttömahdollisuutta pitkälle syksyyn. Lisäksi talon vieressä on autokatos kahdelle autolle.

Nyt on viimeisiä mahdollisuuksia tulla tutustumaan Kastellin messukotiin Kultarantaan, sillä tämä ihastuttava koti on juuri löytänyt uudet asukkaansa.

Inspiroidu Kastellin Kultarannasta, katso video!

Omat ideat muuttovalmiiksi!

Tuo ideasi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti juuri Sinulle. Kompromissiton koti on itselle tehty ja valmistuu Kastellin vakavaraisissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta. Katso lisää >>.

Taloesittelyn osoite

Venda 10
21110 Naantali

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Venda 10, Naantalin Asuntomessualue, Luonnonmaa

Taloesittelyt