Eläkepäivien koti löytyi verkosta

Taina ja Tapio Priia rakennuttavat Muuttovalmista Play-malliston 85-neliöistä kotiansa Kokemäelle, minne pariskunta on asettumassa viettämään eläkepäiviänsä. He tilasivat uuden kotinsa Kastellin Osta talo verkosta -palvelun kautta.

– Yhtenä iltana vain istuimme koneen ääreen ja tilasimme verkosta toiveidemme mukaisen kodin. Osta talo verkosta -palvelua oli helppo käyttää. Luotimme ammattilaisten tekemiin ehdotuksiin ja palvelun tarjoamat muutosvaihtoehdot olivat riittävän monipuoliset. Näin uusi koti oli ostovalmis parissa tunnissa, Tapio kommentoi.

Osta talo verkosta -palvelussa voi valita, millä huoneilla käytettävissä oleva tila täytetään; kuinka monta makuuhuonetta taloon tulee, rakennetaanko sauna vai esimerkiksi vaatehuone. Palvelussa valitaan talon sisustuksellinen linja ja lisävarusteet, kuten terassi ja autokatos. Kun valinnat on tehty ja talo on ostovalmis, alustava tilaus lähtee Kastellille. Tämän jälkeen Kastellin kauppias on yhteydessä, käy suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis.

Uusi koti oli ostovalmis parissa tunnissa.

– Olimme ensin rakentamassa hirsitaloa vapaa-ajan asuntomme tontille, mutta totesimme hyvin pian, ettei se olisi toimiva ratkaisu. Rupesimme sitten etsimään uutta tonttia, joka olisi lähempänä Kokemäen keskustaa ja palveluita. Löysimme Kokemäenjoen lähellä olevalta omakotitaloalueelta reilun 1350 neliön tontin, minne uusi Play-kotimme valmistuu, Tapio jatkaa.

– Kastelli oli meille selkeä vaihtoehto. Osta talo verkosta -palvelusta kuulimme tutulta Kastellin myyjältä. Katselimme ensin muitakin malleja, mutta Play-malliston 85 neliön koti tuntui meistä sopivan kokoiselta. Olemme tottuneet Helsingissä asumaan alle 70 neliön asunnoissa, Tapio kertoo.

Priiat valitsivat kotiinsa neutraalit värit ja materiaalit.

– Olemme elämämme aikana ehtineet asua useissa erilaisissa asunnoissa ja tiesimme, minkälaisen kodin halusimme eläkepäivillemme rakentaa. Värejä ja lattioiden materiaaleja mietimme tovin, mutta useimmat palvelun valmiit ehdotukset olivat meistä hyviä, joten valinnat oli lopulta helppo tehdä. Hankalampaa olisi kaupassa näitä miettiä, kun siellä vaihtoehtoja on niin monta.

Osta talo verkosta -palvelussa voi testata eri pohjaratkaisu-, materiaali- ja sisustusvalintoja ennen tilausta. Myös Priiat kokeilivat eri vaihtoehtoja ennen kuin tilasivat uuden kotinsa.

Priiat tekivät talokaupat tammikuussa 2018 ja heidän uusi Play 85 -koti valmistuu loppuvuodesta. Talon perustukset, vesi- ja viemärityöt on tehty, taloelementit saapuivat tontille toukokuussa. Priiat rakennuttavat myös kahden auton autotallin tontille. Kaivinkonetyöt, pystytyksen, väliseinät ja sisäverhoilut hoitaa paikallinen urakoitsija Juha Jaakkola.

– Odotamme kovasti, että pääsemme marraskuussa muuttamaan uuteen kotiimme.

Osta talo verkosta ja Play-mallisto

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis Play-malliston talo suoraan verkosta. Palvelu helpottaa ostoprosessia, kun talon voi suunnitella asiantuntijoiden valitsemilla valmiilla, moderneilla vaihtoehdoilla. Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat myös kustannuksia. Play-malliston kodit on suunniteltu mahdollisimman monipuolisiksi ja käytännöllisiksi kodeiksi, jotka taipuvat erilaisiin tarpeisiin. Mallistossa on kolme eri kokoista taloa: Play 82, Play 85 ja Play 101.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi