Kastelli esittelee Naantalin Asuntomessuilla kaksi muunneltavan tilasuunnittelun unelmakotia

Kastellin saaristomaiseman inspiroima Kultaranta 123/142 -messukoti säväyttää kohteessa 11. Lisäksi messuvieraat pääsevät nyt kokemaan ensimmäistä kertaa Kastellin painumattomasta hirrestä toteuttaman modernin ja valoisan hirsitalon. Hirsi-Kastellin Aisti 135/150 hurmaa aistit kohteessa 7.

Uusi Kultaranta-mallisto on Kastellin yli 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte. Avaralla ja hukkaneliöttömällä tilasuunnittelulla juhliva Kultaranta 123/142 on valon koti, joka istuu harmonisesti ympäröivään mäntymetsään. Arkkitehtuuriin on tuotu elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista, jolloin koti sulautuu kauniisti meren ja horisontin linjoihin.

Messukodissa korostuvat valoisuus, oleskelutilojen ilmavuus, vastuullisuus sekä asumisen modernit herkut runsaine säilytystiloineen. Pohjaratkaisussa on yllättäviäkin elementtejä, jotka tuovat luksusta arkeen ja vievät kodin toimivuuden uudelle tasolle.

Kultaranta-mallin suuret lasipinnat kutsuvat luonnon kodin sisätiloihin asti. Oleskelutiloista saumattomasti jatkuva laaja terassi ja terassin korkea lasipaviljonki venyttävät kesäilloista nauttimisen pitkälle syksyyn. Terassikatoksen sirot teräspylväät antavat puutalolle ylellisen silauksen.

Kastellin vastuullisuus näkyy myös messukodin sisustuksessa, joka suosii kotimaisilla kädentaidoilla syntyneitä huonekaluja, sisustustuotteita, taidetta sekä ekologisia ja kestäviä luonnonmateriaaleja.

Tutustu Kultaranta 123/142 -messutaloon sekä Suomen laajimpaan omakotitalomallistoon:

Kastelli – markkinajohtaja jo 28 vuoden ajan

Kastelli on jälleen Suomen ostetuin ja arvostetuin pientalomerkki. Kastelli-talot Oy on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa aina vuodesta 1994 lähtien1.

Kastelli-talot Oy on osa kotimaista perheyhtiö Harjavalta Oy -konsernia yhdessä Suomen myydyimmän keittiömerkin, Puustellin, sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Kastellilla on jo yli 30 000 rakennetun talon kokemus. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2021/22 SV ja 2021/22 RV.

Katso lisää tietoa Naantalin Asuntomessuista täältä:

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi