Rinnetalojen uudet tähdet kotien ykköseltä

Nostimme rinnetalojen riman uusiin korkeuksiin

Kastellin mallistotiimi suunnitteli uusia rinnetonteille sopivia talomalleja, joista monesta on myös paritaloiksi. Rinne-malliston tyylikkäissä uutuusmalleissa korostuvat niin asumisen modernit tarpeet kuin muuttuviin elämäntilanteisiin vastaaminenkin.

Arjen luksusta muunneltavissa neliöissä myös rinnetonteille

Asuintilojen käyttötavat ja -tarpeet ovat muuttuneet viime vuosina monin tavoin. Ekologisuus ja energiansäästö kiinnostavat, omaa terassia ja pihatilaa arvostetaan aiempaakin enemmän ja samalla hybridityöskentelystä on tullut monelle pysyvä osa arkea.

Kun kotona vietetään sekä työ- että vapaa-aikaa, niitä eriyttävän tilan sekä joustavien ja muunneltavien tilaratkaisujen tärkeys korostuu myös perheen hyvinvoinnin kannalta. Kodin tulisi olla aikaa kestävä, mutta samalla mukautua joustavasti muuttuviin elämäntilanteisiin.

Kotien ykkösen* mallistotiimi vastaa näihin kaikkiin tarpeisiin nyt myös taiten suunnitelluilla moderneilla rinnetalomalleilla, jotka on piirretty mutkattoman arjen sekä asiakkaiden suosikkitoiveiden ympärille. Kodeissa on paljon muokkausvaihtoehtoja sekä monipuoliseen käyttöön suunniteltuja muunneltavia tiloja.

Uusien rinnetalomallien suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun sopivasti naapureiden katseilta suojassa.

Useimmista malleista on myös paritaloksi. Energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista järkevän tavan toteuttaa myös paritalo aina muuttovalmiiksi asti.

Kysy asiantuntevilta kauppiailtamme lisää, ja kuule myös, miksi juuri nyt on hyvä hetki toteuttaa elämäsi kompromissiton koti turvallisesti Kastelli-perheen kanssa.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uudet rinnetalot ja rinnetonteille sopivat paritalot

Rinne 131/154

Näyttävä ja skandinaavisen raikas kolmen makuuhuoneen rinnetalo asettuu poikittain rinteeseen nähden, mikä luo kodille arkkitehtonisesti yksilöllisen ja kiehtovan ilmeen. Väljien neliöiden sekä upeiden näköalojen talossa on toinenkin mainio erityispiirre: kodin rauhalliseen päätyyn sijoitettu monikäyttöinen harrastetila, josta on elämän mukaan moneksi.

Rinne 142/168

Kun arjen toimiva luksus ja muunneltavat neliöt kohtaavat. Tyylikkään siro rinnetalo tarjoaa hulppean avoimet oleskelutilat yläkerrassa sekä paljon mahdollisuuksia tilojen muunteluun. Talomalli tarjoaa tarpeen ja tilanteen mukaan 4–5 makuuhuonetta, joista yhden voi pyhittää halutessaan työhuoneeksi. Pohjaratkaisu sopii hyvin paritaloksikin.

Rinne 126/181

Kolmen makuuhuoneen tyylikäs rinnemalli, jonka pohjaratkaisu taipuu vaivattomasti myös paritaloksi. Pääsisäänkäynti on talomallin alakerrassa. Pohjakerrokseen kuuluu autotalli, josta pääsee suoraan kodin kätevään arkieteiseen. Yläkerran hulppea oleskelutila on koko talon pituinen, samoin näyttävä katettu parveke sen edessä. Halutessaan talomalliin saa neljännen makuuhuoneen.

Rinne 94/122 + 94/122 -paritalo

Onko näin näyttävää rinnetontin paritaloa nähtykään? Talomalli erottuu massasta myöskin erinomaisen onnistuneella tilasuunnittelulla: kolmen makuuhuoneen lisäksi asunnoissa on todella tilavat keittiöt ja ilahduttavan kokoiset kodinhoitotilat. Koko asunnon levyiset, katetut ja näyttävän korkeat parvekealueet ovat Rinne-paritalon helmi.


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi