Uudet talomallit kotien ykköseltä

Kastellin City-talomallisto laajentui uusilla tontin mukaan muokattavilla kodeilla

Juhlistamme 27. vuottamme kotien ykkösenä* tuomalla uusia talomalleja omakotitalosta haaveilevien iloksi. Suositun City-mallistomme uudet klassisen modernit kaupunkikodit suunniteltiin kätkemään suojiinsa suomalaisten perheiden ahkerimmin toivomat mukavuudet.

Johtoajatuksena oli luoda perheasuntojen luokkaan uusia kompaktilla mutta avaralla tilasuunnittelulla juhlivia koteja, joiden halutuissa tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat oleskelutilat ja kysytyt läpitalon näkymät. Julkisivujen vaihteleva ikkunalinja sekä modernit jyrkät katot tuovat tyylikästä ilmettä taajamaan kuin taajamaan. City-malliston uutukaiset ihastuttavat myös muilla näyttävillä ratkaisuillaan: pystyrimoitukset katoksissa, suurikokoiset ikkunat ja modernit värit antavat kotien ulkoasulle viimeistellyn silauksen.

Fiksun tilasuunnittelun ja muokattavuutensa ansiosta tuoreet City-talomallit sopivat suomalaisten perheiden erilaisiin tarpeisiin sekä monenkokoisille ja -muotoisille tonteille – kaupunkimaisten ympäristöjen tiiviitä kotitilkkuja myöten.
*Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV

Nyt on paras aika toteuttaa haaveidesi omakotitalo

Terveellinen, toimiva ja viihtyisä koti on halutumpi kuin koskaan. Onkin hyvä aika valita turvallinen ja toimitusvarma kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle. Kotiasiantuntijoillamme on takataskussaan lisää hyviä syitä, miksi juuri nyt kannattaa toteuttaa elämäsi koti. Kysy heti lisää kauppiailtamme!

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Uudet City-malliston kodit

City 112/127

Kolmen makuuhuoneen avara koti tarjoaa näkymiä läpi talon jo heti sisään astuessa. Valo saa virrata vapaasti oleskelutilojen läpi kodin molemmilta puolilta. Olokeittiö-päädyn voi peilata toisinpäin ja viihtyisä oleskeluterassi voi olla kummalla puolella kotia haluat. Päämakuuhuoneen ilona on vaatehuone sekä helppo kulku kodinhoitotiloihin, joka on jaettu elämää helpottaviin osiin.

City 101/115

Kolmen makuuhuoneen valoisa koti hurmaa mukavan väljillä oleskelutiloilla, toimivilla tilaratkaisuilla ja hengästyttävän kauniilla näkymillä läpi talon. Keittiöstä pääsee suoraan viihtyisälle terassille, joka on helppo kalustaa ilman, että olohuoneen maisemallinen näköala katkeaa. Kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkovaatteille, jolloin kodin ilme on helppo pitää siistinä.

City 122/141

Neljästä makuuhuoneesta pienin sopii hyvin myös työhuoneeksi ja arkieteinen auttaa pitämään kodin siistinä rapakeleilläkin. Tässä mallissa sisäänkäynnin saa myös kodin päätyyn. Tilava avokeittiö ja iso terassi kutsuvat viihtymään yhdessä. Päämakuuhuoneeseen mahtuu lastensänky tai työpiste, ja sen yhteydessä on hulppean kokoinen vaatehuone. Kodinhoitotilasta pääsee suoraan vaatehuoneeseen, mikä tekee isommankin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta.

City 106/121

City 121 -mallin kompaktimpi pikkusisarus tarjoaa kolme makuuhuonetta sekä muokattavuutta erilaisille tonteille. Talossa on kaksi suoraa peilauslinjaa, joita pyöräyttämällä kotia helppo muunnella erilaisille tonteille sopivaksi. Leveä etukatos suojaa olohuoneen suuria ikkunoita auringonporotukselta, jolloin koti säilyy mukavan vilpoisana kesähelteilläkin.


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi