Kastelli-talon rakentaminen onnistuu joustavalla asuntolainalla – kokeile myös lainalaskuria!

Omakotitalojen rakentaminen rahoitetaan lähes aina asuntolainalla. Tarvittavan lainan määrää voi arvioida lainalaskurilla ja juttelemalla jo varhaisessa vaiheessa pankin asuntolaina-asiantuntijan kanssa.

Me Kastellilla tiedämme ja tunnemme kysymykset, toiveet ja huolet, joita oman kotitalon toteuttaminen usein herättää. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia.

Selvitä jo valmiiksi rahoitusvaihtoehtosi

Kun suunnittelet uuden kompromissittoman omakotitalosi toteuttamista, sinun kannattaa jo hyvissä ajoin selvittää henkilökohtaisen rahoituksen tarve ja erilaiset rahoitusvaihtoehdot. Näin pääset heti ja viivytyksettä hyvään vauhtiin polullasi kohti elämäsi kotia.

Vanha koti toimii usein rakentamisen rahoituksen pohjana, sillä vanhasta kodista saatava myyntihinta vaikuttaa omakotitalon rakentamisen rahoittamiseen ja tarvittavan asuntolainan määrään.

Asuntolainan suuruuden arvioinnissa lainalaskuri on hyvä apuväline. Koska omakotitalon rakentaminen hinta-arvioineen on kuitenkin monen muuttujan summa, suosittelemme, että otat mahdollisimman pian rinnallesi myös pankin, josta löytyy hyvää asiantuntemusta rahoituksen suunnitteluun.

Olennaista on, kuinka nopeaa, helppoa ja asiantuntevaa palvelua pankki pystyy omakotitalon hankkijalle tarjoamaan. Pankissa selviää, millaiset edellytykset rakentajalla on saada asuntolaina, paljonko on säästettävä omaa rahaa ja minkälaisia vakuuksia tarvitaan.

Miten rahoitan uuden kotini?

Ota yhteyttä pankkiin hakeaksesi lainaa. Oman pankkisi lisäksi voit kysyä lainaa esimerkiksi S-Pankista, joka ottaa Kastelli-asiakkaiden lainahakemukset käsittelyyn 48 tunnin sisällä. Sen jälkeen voit edetä haluamassasi tahdissa kohti kotiunelmaasi.

Voit täyttää S-Pankin sähköisen hakemuksen osoitteessa s-pankki.fi/asuntolaina. Koodilla KASTELLI hakemuksesi siirtyy käsittelyyn kahden pankkipäivän sisällä sen vastaanottamisesta. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua lainan ottamiseen.

Lue lisää S-Pankin lainasta ja tutustu S-pankin lainalaskuriin.

Turvallisesti kohti omaa unelmiesi kotia

Ota huoletta ensimmäinen askel kohti kotiunelmasi toteuttamista ja pyydä jo varhaisessa vaiheessa asuntolainatarjous pankista. Pankista löydät avuksesi rahoituksen suunnittelua varten parhaan asiantuntijan, ja saat hyviä neuvoja myös siihen, miten kaukaisemmastakin kotihaaveesta voi tulla totta turvallisesti. Uskalla siis haaveilla ja kysyä asuntolainan saamisen mahdollisuuksista rohkeasti.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi