Ekologinen rakentaminen valtasi Rakentajamessut

Kastelli on tänäkin vuonna mukana useilla eri rakentajamessuilla ympäri Suomea. Eteläisen myyntialueen myyntipäällikkö Kari Lammervo kertoo, että tänä vuonna messukävijöitä kiinnostaa erityisesti ekologinen rakentaminen, ja Kastellilla onkin paljon annettavaa tähän teemaan. Ekologisuuden myötä asuminen on sekä edullisempaa että vihreämpää.

Suomalaisia rakentajia kiinnostaa keskikokoiset talot: eniten Kastellilta ostetaan 100–120 m² kokoluokan taloja. Yli 200 neliön koteja rakennetaan vain vähän.

Energiatehokas Kastelli

– Tällä hetkellä ihmiset haluavat isot ikkunat, valoisat sisätilat sekä omannäköistä, terveellistä ja turvallista tilaa elämälle. Kastellille energiatehokkuus on yksi rakentamisen kulmakivistä, josta emme tingi myöskään suuria lasipintoja rakentaessamme. Monipuolisen ja joustavasti muuntuvan tilasuunnittelun arvostus on myöskin korkeammalla kuin kenties koskaan, kertoo Lammervo.

Hukkaneliöistä halutaan niin ikään eroon yhä tehokkaammin.

– Kukaan ei halua enää rakentaa hukkaneliöitä. Kodin hankkijoiden halutuimmat toiveet valmiina tarjoava Ready-mallistomme esimerkiksi on syntynyt olemassa olevien mallien pohjalta hyödyntämällä neliöitä vieläkin tehokkaammin. Ready-mallisto on tiivis ja kompakti, mutta tarjoaa silti kaiken tarvittavan.

Kastellille energiatehokkuus on yksi rakentamisen kulmakivistä.

Kastelli GREEN – hengittävä rakenne

– Hirsirakentaminen elää parhaillaan uutta nousukautta, ja meidän vastine hirsirakentamiselle on Kastelli GREEN -rakenne. Kastelli GREEN on luonnollinen puukuitueriste, jonka synnyn takana on terveyden ajattelu ja rakenteen hyvä hengittävyys.

Kastelli kuuntelee ja kehittää

Kastelli kuuntelee koko ajan palautetta asiakkailta ja uudet mallistot suunnitellaankin aina asiakkaiden toiveita vastaaviksi.

– Panostamme herkeämättä kodin hankkijoiden jalostuviin tarpeisiin. Luomme vuosittain useita uusia talomalleja ja jopa mallistoja jo entuudestaan markkinoiden laajimman talomallistomme täydennykseksi. Haluamme tarjota asiakkaille valmiita arkkitehdin suunnittelemia taloja, mutta samalla antaa laajat mahdollisuudet räätälöidä kotitalo omannäköiseksi. Rakentajamessut on hyvä paikka keskustella lisää talomalleista asiantuntijoidemme kanssa, Lammervo sanoo.


Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi