Ekologinen rakentaminen valtasi Rakentajamessut

Kastelli on ollut mukana useilla eri rakentajamessuilla tänä vuonna ympäri Suomen. Eteläisen myyntialueen myyntipäällikkö Kari Lammervo kertoo, että tänä vuonna messukävijöitä kiinnostaa erityisesti ekologinen rakentaminen, ja Kastellilla onkin paljon annettavaa tähän teemaan. Ekologisuuden myötä asuminen on sekä edullisempaa että vihreämpää.

Suomalaisia rakentajia kiinnostaa keskikokoiset talot: eniten Kastellilta ostetaan 100-120 m² kokoluokan taloja. Yli 200 neliön koteja rakennetaan vain vähän.

Energiatehokas Kastelli

– Tällä hetkellä ihmiset haluavat isot ikkunat ja valoisat, avarat sisätilat. Kastellille energiatehokkuus on yksi rakentamisen kulmakivistä, josta emme tingi myöskään suuria lasipintoja rakentaessamme, kertoo Lammervo.

Hukkaneliöistä halutaan myös eroon yhä tehokkaammin.

– Kukaan ei halua enää rakentaa hukkaneliöitä. Uusi Ready-mallistomme on syntynyt olemassa olevien mallien pohjalta hyödyntämällä neliöitä vieläkin tehokkaammin. Uusi mallisto on tiivis ja kompakti, mutta tarjoaa silti kaiken tarvittavan.

Kastellille energiatehokkuus on yksi rakentamisen kulmakivistä.

Kastelli GREEN – hengittävä rakenne

– Hirsirakentaminen elää parhaillaan uutta nousukautta, ja meidän vastine hirsirakentamiselle on Kastelli GREEN -rakenne. Kastelli GREEN on luonnollinen puukuitueriste, jonka synnyn takana on terveyden ajattelu ja rakenteen hyvä hengittävyys.

Kastelli kuuntelee ja kehittää

Kastelli kuuntelee koko ajan palautetta asiakkailta ja uudet mallistot suunnitellaankin aina asiakkaiden toiveita vastaaviksi.

–Viimeisen vuoden aika olemme luoneet neljä uutta isoa mallistoa, ja panostamme koko ajan uusiin. Haluamme tarjota asiakkaille valmiita arkkitehdin suunnittelemia taloja, mutta samalla antaa laaja mahdollisuus räätälöidä taloa omannäköiseksi. Rakentajamessut on hyvä paikka keskustella lisää talomalleista asiantuntijoidemme kanssa, Lammervo sanoo.


Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi