Joustavaa arkkitehtisuunnittelua

Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin asiakkaan kustannuksia. Kastellin ammattitaitoiset talokauppiaat palvelevat asiakkaiden yksilöllisten toiveiden toteuttamisessa. Kastellin talo- tai huvilamalleja voidaan muokata asiakkaiden toiveita kuunnellen ja voimme myös toteuttaa asiakkaan yksilölliset suunnitelmat.

Kastelli tarjoaa aidosti joustavan talopakettiratkaisun. Kahta täysin samanlaista taloa ei ole: talomalleihin tehdään yleensä muutoksia huonetiloihin, kattoihin tai terasseihin, jotta tontti tulee hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Talo- tai huvilamallin räätälöinti tonttiin ja asukkaiden toiveisiin sopivaksi vaatii osaavaa ammattilaista, ja sen hoitavat Kastellin omat arkkitehdit.

Talomalleihin tehdään yleensä muutoksia huonetiloihin, kattoihin tai terasseihin, jotta tontti tulee hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kastelli tukee omia suunnitelmiasi

Talosi toteuttaminen täysin Kastellin valmiista malleista poikkeavana, omien suunnitelmiesi mukaisesti, onnistuu Kastellin kanssa. Nissä hyvin yksilöllisissä ratkaisuissa suosittelemme Peruspaketti -toimitusta haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Näin yksilöllisestäkin kodista tulee rakenteiltaan laadukas ja Kastellin tapaan energiatiivis.

Talopaketti vai pitkä tavara?

Yksilöllinen talopaketti on vuosikymmenten kokemuksella mielestämme helpompi, luotettavampi ja ennenkaikkea turvallisempi ratkaisu kuin pitkästä tavarasta rakentaminen. Rakentamisen määräykset kiristyvät vuosi vuodelta, jolloin ammattilaisen merkitys kumppanina kasvaa. Kastellilla on aina viimeisin tieto uusista määräyksistä, joita myös käytännössä noudatetaan.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi