Toteuta omat sisustusideasi

Peruspaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja pääsee käyttämään luovuuttaan ja osaamistaan sisustustöissä. Voit toteuttaa oman sisustuksesi omien ideoidesi mukaan täysin vapaasti: sisustitpa kaakeleilla, sisustustiilillä, paneeleilla, laminaateilla, parketeilla, tapeteilla tai makusi mukaan sävytetyillä maaleilla.

Hanki laadukkaat tuotteet Kastelli-rakentajan Tukusta

Tukun laajat, edulliset ja laadukkaat valikoimat ovat Kastelli-rakentajan käytettävissä.

Säästä rahaa tekemällä itse

Kastellin Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat rakentaa ja sisustaa omatoimisesti sekä säästää rahaa tekemällä työvaiheita itse. Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis mahdollistaa myös työvaiheiden teettämisen omilla rakentamisen ja sisustamisen ammattiurakoitsijoilla.

Puustellilta laadukkaat kalusteet koko kotiin

Kodin ja huvilan kiintokalustehankinnoissa kannattaa luottaa laadustaan kiiteltyyn Puustelliin. Puustellin laaja keittiö- ja kiintokalustemallisto on kokonaisuudessaan käytössäsi. Valikoimista on laajasti valittavissa mieleiset ovivärit, vetimet ja tasot koko kotiin.

Ammattilaisen suunnittelemilla kokonaisuuksilla onnistut

Voit helpottaa suunnittelutyötäsi hankkimalla kalusteet Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustusvaihtoehdoista, joista on helppo valita oman näköinen ja tyylikäs sisustus. Valikoima koostuu laadukkaista ammattilaisen valitsemista sisustusmateriaaleista (esim. laatat, parketit, laminaatit, takat, väliovet).

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi