Yhteydenottopyyntö +

Hei!

Autamme mielellämme tekemään kodistasi juuri sinun toiveidesi mukaisen. Anna puhelinnumerosi ja olemme sinuun yhteydessä!


Ajankohtaista

LEVEL – ajatonta skandinaavista designia ja ekologisesti kestäviä valintoja

12.1.2018
Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty malli, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja.

EasyIN –kodeille myyntineuvottelija / assistentti

6.9.2017
Etsimme Vantaan toimipisteeseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyntineuvottelijaa/assistenttia avustamaan EasyIN –kotien tiimiämme asuntomyynnin päivittäisissä tehtävissä.

Kastelli tuo sähköautojen latauspisteet EasyIN –pientalokoteihin

15.8.2017
Pääkaupunkiseudulle pientalokotiyhteisöjä rakentava Kastellin EasyIN on varautunut sähköautojen tulemiseen. Kastelli asentaa jatkossa sen yhtiömuotoisiin EasyIN –pientalokohteisiin valmiuden sähköautojen latauspisteille.

Kastelli sai Avainlippu-tunnuksen suomalaisesta työstä

1.5.2017
Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Kastelli-talopaketille tunnetun suomalaisen työn symbolin, Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n rekisteröity yhteisömerkki, joka voidaan myöntää tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Uusi RTS-tutkimus osoittaa: Kastelli edelleen ostetuin talomerkki

13.2.2017
Kastelli piti ykköspaikkansa Suomen suosituimpana talomerkkinä jo 23. kerran vuosittain julkaistavassa Rakennustutkimus RTS Oy:n omakotirakentajatutkimuksessa.

Kastellilta Suomi 100 -omakotimallisto

5.1.2017
Kastelli, valmistalojen markkinajohtaja Suomessa, julkistaa tänä viikonloppuna Talvitulillaan uuden omakotimalliston kaikille rakentajille. Suomi 100 -juhlavuoden omakotimalliston nimeksi valittiin Ready, sillä siinä on valmiina suomalaisten omakotirakentajien halutuimmat toiveet.

Kastelli palvelee yhä paremmin – myös verkossa!

30.12.2016
Kastellin uudet verkkosivut auttavat talounelmasi toteutumisessa entistäkin paremmin. Rekisteröidy uudistuneille sivuillemme ja voita Marttiinin upea veitsiteline!

Mikko Sutinen Kastellin EasyIN -aluerakentamisen liiketoimintajohtajaksi

1.9.2016
Kastelli-talot Oy on nimittänyt DI Mikko Sutisen aluerakentamiseen keskittyvän EasyIN –liiketoimintayksikön johtajaksi. Mikko siirtyi Kastellille NCC:lta, jossa hän toimi 15 vuotta eri tehtävissä, viimeksi asuntorakentamisen rakennuttajapäällikkönä.

Kastellilta uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

1.4.2016
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016.

Kastellin digipalvelu uudistaa omakotirakentamisen

1.3.2016
Kastelli siirtää omakotirakentamisen ja -asumisen kertaheitolla digiaikaan ja helpottaa rakentamista uudella digiotteella. Kastelli on kehittänyt toimintansa läpinäkyvyyttä ja muuttanut sitä digitaalisempaan muotoon. Asiakkaille tämä näkyy konkreettisesti tänään lanseeratun OmaKastelli -digipalvelun käyttöönottona.
Mediataivas