Yhteydenottopyyntö +

Hei!

Autamme mielellämme tekemään kodistasi juuri sinun toiveidesi mukaisen. Anna puhelinnumerosi ja olemme sinuun yhteydessä!


Ajankohtaista

Kastelli sai Avainlippu-tunnuksen suomalaisesta työstä

1.5.2017
Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Kastelli-talopaketille tunnetun suomalaisen työn symbolin, Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n rekisteröity yhteisömerkki, joka voidaan myöntää tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Uusi RTS-tutkimus osoittaa: Kastelli edelleen ostetuin talomerkki

13.2.2017
Kastelli piti ykköspaikkansa Suomen suosituimpana talomerkkinä jo 23. kerran vuosittain julkaistavassa Rakennustutkimus RTS Oy:n omakotirakentajatutkimuksessa.

Kastellilta Suomi 100 -omakotimallisto

5.1.2017
Kastelli, valmistalojen markkinajohtaja Suomessa, julkistaa tänä viikonloppuna Talvitulillaan uuden omakotimalliston kaikille rakentajille. Suomi 100 -juhlavuoden omakotimalliston nimeksi valittiin Ready, sillä siinä on valmiina suomalaisten omakotirakentajien halutuimmat toiveet.

Kastelli palvelee yhä paremmin – myös verkossa!

30.12.2016
Kastellin uudet verkkosivut auttavat talounelmasi toteutumisessa entistäkin paremmin. Rekisteröidy uudistuneille sivuillemme ja voita Marttiinin upea veitsiteline!

Mikko Sutinen Kastellin EasyIN -aluerakentamisen liiketoimintajohtajaksi

1.9.2016
Kastelli-talot Oy on nimittänyt DI Mikko Sutisen aluerakentamiseen keskittyvän EasyIN –liiketoimintayksikön johtajaksi. Mikko siirtyi Kastellille NCC:lta, jossa hän toimi 15 vuotta eri tehtävissä, viimeksi asuntorakentamisen rakennuttajapäällikkönä.

Kastellilta uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

1.4.2016
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016.

Kastellin digipalvelu uudistaa omakotirakentamisen

1.3.2016
Kastelli siirtää omakotirakentamisen ja -asumisen kertaheitolla digiaikaan ja helpottaa rakentamista uudella digiotteella. Kastelli on kehittänyt toimintansa läpinäkyvyyttä ja muuttanut sitä digitaalisempaan muotoon. Asiakkaille tämä näkyy konkreettisesti tänään lanseeratun OmaKastelli -digipalvelun käyttöönottona.

Maajoukkuehiihtäjät Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen yhteistyöhön Kastellin kanssa

11.2.2016
Kastelli-talot Oy on sopinut yhteistyöstä maajoukkuehiihtäjä Kerttu Niskasen ja hänen avopuolisonsa Juho Mikkosen kanssa. Yhteistyösopimus on aluksi kaksivuotinen.

Kastellilta uusi pienten omakotitalojen mallisto – Cubic-uutuusmallistossa 49 neliön miniomakotitalo

7.1.2016
Kastelli-talot Oy on julkaissut uuden, pienten omakotitalojen Cubic –talomalliston. Cubic -malliston pienin talo on 49 neliön miniomakotitalo, joka yllättää avaruudellaan ja toimivuudellaan.

Täysin uusi mahdollisuus hankkia se parempi koti

15.10.2015
Maailma muuttuu. Kaupungit kasvavat, perheet erilaistuvat, yhteisöllisyys ja ekologisuus ovat arvossaan. Myös ihmisten tarpeet ja toiveet asumisen suhteen ovat muuttuneet.
Mediataivas